Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Portrete din cioburi. Vol. 1

Ligia Seman

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 41 puncte.
41,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 41 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

VlATA TA ESTE O ADUNATURA DE CIOBURI?

Ligia Seman iti ofera in "Portrete din cioburi" solutii la problemele legate de: relatii premaritale, relatii familiale, crizele varstelor, crize emotionale. "Portrete din cioburi" este un roman psihologic deoarece prezinta cu minutiozitate trairile personajelor in diferitele confruntari cu neasteptate cotituri ale vietii. Citindu-l, iti poti identifica framantarile... si gasi raspunsurile... pentru restaurarea vietii.

PORTRETE DIN CIOBURI, de Ligia Seman - un roman complex despre Dumnezeu si existenta. "Dincolo de experienta umana limitata este divinitatea", afirma candva, scriitoarea. Acest adevar este exploatat si in "Portrete din cioburi". Aici, Ligia Seman ne demonstreaza cu talent ca in labirintul amenintator si plin de tentatii inselatoare al lumii, a ramane de partea binelui, de partea adevarului si a puritatii reprezinta un act plin de eroism, un test al credintei si loialitatii fata de Dumnezeu... Tema iubirii de Dumnezeu este omniprezenta in carte... "Dragostea profunda dintre un barbat si o femeie, cu siguranta este simbolul Celei mari mari opere de lubire si Rascumparare, iar reflectarea acestei iubiri in vietile celor din jur straluceste ca o stea vesnica pe firmamentul Universului, deosebita de orice alta stea a lumii acesteia."

-- Octavian Curpas - jurnalist Editor Phoenix Magazine

LlGIA SEMAN este o cunoscuta scriitoare crestina. Romanele sale, "Funiile dragostei", "Handicapul constiintei", :Tragedie si triumf", devenite bestseller-uri, s-au bucurat de un real succes in randul publicului larg, iar cartea de studiu devotional si psihoterapie adresata femeilor "Domnind peste imprejurarile vietii" a constituit o provocare la autoanaliza si un pas seminificativ pe calea spre vindecare interioara a multor femei si cupluri. Ligia Seman locuieste in Huneodara impreuna cu sotul ei, Tibi, si cele doua fiice ale lor, Ruth si Rebeca. Autoarea este invitata sa vorbeasca la numeroase seminarii si conferinte in tara si strainatate.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22475
Autor Ligia Seman
Editura Nu
Nr. pagini 363
Dimensiuni 14,7 x 20,7 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (5)

Comentariu de veronica
Evaluare
a fost o carte lunga,interminabila,prea multa descriere,dar mi-0a placut ideea in sine.am cicit toate cartile ligiei cu exceptia uneia singure si in general foloseste prea multa descriere (Postat pe 07.02.2014)
Comentariu de CV
Evaluare
mi s-a parut un roman interminabil,dar mi-a placut ideea,deoarece in general ligia seman scrie frumos (Postat pe 26.06.2013)
Comentariu de CRISTINA
Evaluare
O CARTE EXCELENTA,DEMNA DE CITIT IN SPECIAL PENTRU TINERI...O ISTORISIRE CAPTIVANTA PLINA DE SENS SI ADEVAR BIBLIC.. (Postat pe 22.10.2012)
Comentariu de Liliana
Evaluare
M-am apucat sa citesc cartea in timpul sesiunii si nu am putut sa o las din mana. Este extraordinara, invatatura foarte buna pentru tineri in special dar si pentru cei mai in varsta. Ard de nerabdare sa citesc vol.II (Postat pe 14.02.2011)
Comentariu de DANA RUSU
Evaluare
o carte pe care nu ma lasa inima s-o las din mina mea pina nu am ajuns la ultimul cuvint ,foarte captivanta deosebit de emotionata si te tine in suspans continuu pina la ultima pagina merita din plin s-o citesti .De-abia astept sa apara vol.2 (Postat pe 12.01.2011)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.