Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 
Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 70 puncte.
70,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 70 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Vă invităm la o aventură alături de patru animale care întruchipează cele patru tipuri principale de personalitate: leul, conducătorul înnăscut, care preia conducerea în orice împrejurare și salvează situația (de cele mai multe ori), castorul, perfecționistul care face totul cu timp dar de calitate, foca, având drept motto al vieții: „să ne simțim bine“ și care îi molipsește pe toți prin optimismul ei și, în fine, câinele, recunoscut pentru loialitatea sa neclintită și sensibilitate la nevoile altora. Aventura se încheie cu bine, dar premiul cel mai mare a fost să lucreze împreună și să învețe să folosească aptitudinile înnăscute.

De asemenea, cartea are un omolog pentru lumea adulților (de fapt pentru „jungla lor“), Cele două fețe ale dragostei, care abordează aceste patru tipuri de personalitate la nivelul adulților, teza cărții fiind că dragostea autentică are două fețe, una tandră și una fermă. Vă lăsăm să descoperiți cum se împarte cele patru animale în aceste două direcții.

Parintilor din partea lui John si a lui Gary

Ce veţi citi în continuare este povestea a patru prieteni care au aflat cât de mult au nevoie unul de  celălalt. Dacă veţi privi mai atent, veţi observa că este povestea a patru tipuri diferite de personalitate și veţi afla de ce fiecare tip este unic în felul lui.

În propriile noastre familii, cât și în sute de alte cămine, am văzut cât de benefică este înţelegerea  trăsăturilor de caracter ale celorlalţi membri ai familiei. Animalele din această carte îi vor învăţa, atât pe părinţi, cât și pe copii, cât de important este fiecare tip de personalitate.

La sfârșitul cărţii se află un test de personalitate care vă va fi de folos ca să-i ajutaţi pe copii să-și descopere trăsăturile personalităţii. Când veţi citi cartea împreună cu copiii dumneavoastră și veţi completa chestionarul de la sfârșit, veţi vedea atât familia dumneavoastră, cât și pe prieteni, într-o lumină nouă. Veţi descoperi care este tipul dumneavostră predominant de personalitate: leu, focă, castor, sau câine.

Deci, dacă căminul dumneavoastră seamănă uneori cu o grădină zoologică sau, mai rău, cu o junglă, nu disperaţi. Există speranţe. Când veţi înţelege trăsăturile unice ale personalităţii membrilor familiei, mai ales pe cele ale copiilor, puteţi să începeţi să speraţi că veţi avea familia unită pe care v-aţi dorit-o dintotdeauna.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27385
Autor John & Cindy Trent, Gary & Norma Smalley
Editura Gramma
Nr. pagini 112
Dimensiuni 20 x 26 cm
Anul publicarii 2021
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia a II-a
Coperta rigida
Legare coasere
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.