Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Politetea de zi cu zi

Donald McCullough

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 16 puncte.
16,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 16 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Un intelept spunea ca libertatea inseamna intelegerea necesitatii — sau a regulii, am putea zice noi in cazul de fata. Poate va intrebati ce legatura au regulile de politete cu libertatea. Dar cu nevoia dvs. de a fi respectat, apreciat, inteles? Sau poate cu dorinta de a va exprima intr-un mod adecvat intr-o situatie anume? Unii ar putea spune ca politetea de zi cu zi este in mare suferinta. Credem mai degraba ca suferinta vine din necunoasterea regulii si are drept consecinta un comportament neadecvat. Cum sa ma comport in aceasta situatie? ?i, mai ales, de ce sa ma comport astfel? Sinceritatea cuceritoare a acestei carti va poate da toate raspunsurile. Nu este un simplu cod al manierelor, ci vorbeste cu mult umor despre intamplarile noastre de zi cu zi. Situatii normale, jenante, bizare sau nastrusnice — politetea va poate scoate din impas in orice imprejurare. Gesturile marunte fac cat o mie de cuvinte. Regulile sunt un simplu mijloc de comunicare, ne ajuta sa ne intelegem cu semenii nostri. Intr-o anumita masura, putem spune ca suntem definiti de comportamentul nostru. Care este fata pe care vreti sa o aratati lumii? Credeti ca veti fi iubit pentru aceasta?

Donald McCullough este presedinte al Seminarului Teologic (Prezbiterian) din San Francisco si profesor de teologie si morala. A condus congregatii din Solana Beach, California si Seattle. Dr. McCullough detine titlul de doctor de la University of Scotland si are un masterat la Seminarul Teologic Fuller. Este autorul mai multor carti, printre care The Trivialization of God (Banalizarea lui Dumnezeu) si Waking from the American Dream (Trezirea din visul american). In prezent locuieste la Anselmo, California.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20460
Autor Donald McCullough
Editura N/A
Nr. pagini 263
Dimensiuni 13 x 20 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.