Prezentare
Detalii
> Cum sa ramai sanatos — potrivit ultimelor recomadari ale Comunitafii Europene si ale O.M.S. (Organizatia Mondiala a Sanatatii)
> Opt factori decisivi pentru sanatate
> Deprinderile care influenteaza cel mai mult bunastarea noastra
> Secretele popoarelor cu cea mai mare longevitate de pe glob
> Alimentatia ideala la indemana tuturor
> Ce trebuie sa mananc pentru a fi sanatos?
> Sfaturi practice pentru pregatirea meniurilor
Tinuta grafica de exceptie, tiparita pe hartie velina, foarte bogat ilustrata cu imagini, tabele, diagrame
CUPRINS
Introducere din partea editorilor
Structura lucrarii
1. Opt factori decisivi
2. Valoarea alimentatiei
3. De ce mancam?
4. Hidratii de carbon
5. Grasimile
6. Proteinele
7. Vitaminele
8. Mineralele
9. O noutate cu traditie foarte veche
10. Secretul popoarelor mai sanatoase
11. Motive temeinice pentru schimbare
12. Dezavantajele carnii
13. O alimentatie echilibrata
14. Castiga cei care pierd
15. Dieta de tranzitie
Verificati-va cunostintele despre nutritie
Glosar
Provenienta ilustratiilor
Unitati de masura
Index alfabetic
Informatii suplimentare
Informatii suplimentare
Cod | 21272 |
---|---|
Autor | Dr. Jorge D. Pamplona Roger |
Editura | N/A |
Nr. pagini | 188 |
Dimensiuni | 16,5 x 24 cm |
Anul publicarii | N/A |
Seria | N/A |
Volum | N/A |
Colectie | N/A |
Editia | N/A |
Coperta | N/A |
Legare | N/A |
Limba | N/A |
ISBN | N/A |
Comentarii
Scrie propriul tau comentariu.
Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.