Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Pledoarie pentru Cristos

Lee Strobel

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte.
45,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Pledoarie pentru Cristos se constituie ca o apologie de mare actualitate a istoricitatii lui Isus Cristos ca persoana si a miracolului invierii Sale. Formatia juridica si jurnalistica a lui Lee Strobel, fost reporter la rubrica judiciara din Chicago Tribune, este un atu ce a dus la producerea unei lucrari antrenante, plina de suspans, dar si riguros stiintifica si de o mare exactitate a faptului istoric. Imbinarea informatiei jurnalistice de senzatie ce deschide fiecare capitol, pe de o parte, cu dovezile istorice prezentate cu multa competenta de savantii intervievati, pe de o alta, aduce evenimentele istorice petrecute acum doua mii de ani in realitatea noasta imediata. Astfel, Isus Cristos inceteaza sa mai fie o figura pierduta in negurile istoriei si devine ilustrul nostru contemporan, o persoana cu care trebuie sa ne confruntam fiecare dintre noi intr-un mod cat se poate de personal.
Cantarind rand pe rand argumentele si contaargumentele istoricitatii vietii, mortii si invierii lui Isus Cristos, Strobel, fost ateu convertit la crestinism, ajunge la concluzia ca un ateu are nevoie de mult mai multa credinta pentru a ramane ateu decat pentru a crede in Isus.
Prin rigoarea investigatiei si prin modul de prezentare a argumentelor aduse, lucrarea lui Lee Strobel instituie un nou standard in randul scrierilor apologetice contemporane.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20281
Autor Lee Strobel
Editura Nu
Nr. pagini 290
Dimensiuni 20,5 x 14,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (3)

Fantastică Comentariu de Lucian
Evaluare
Scrisă de un jurnalist și autor de renume, cartea vine să răspundă la principalele obiecții aduse persoanei lui Isus Hristos. De la existența sa istorică, minuni, pretenții de divinitate și până la moartea și invierea din morți. Cartea este scrisă sub forma unei colecții de interviuri ce Strobel le-a luat principalilor cercetători evanghelici ai Evangheliilor și persoanei lui Isus. Captivantă, revelatoare și edificatoare pentru rațiunea celui ce crede! (Postat pe 29.07.2022)
RecomandComentariu de Denis Antonio
Evaluare
O carte care analizeaza in mod obiectiv argumentele in favoarea crestinismului, dar in acelasi timp supune si sub presiunea intrebarilor contradictorii diversii cercetatori. Cartea reprezinta o minunata lectura si eu personal pot sa spun ca am fost zidit in credinta mult prin intermediul acestei carti. Merita citita de orice sceptic. (Postat pe 21.09.2021)
de exceptieComentariu de Emi
Evaluare
Foarte buna cartea. Raspunde la multe din intrebarile scepticilor. Ma bucur ca o am in biblioteca! (Postat pe 27.07.2019)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.