Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Păzitorul apei. Un roman Murphy Shepherd - 1

Charles Martin

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte.
45,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

O CAPTIVANTĂ POVESTE DESPRE EROISM, SUFERINȚĂ ȘI PUTEREA DRAGOSTEI DE A VINDECA TOATE RĂNILE

Murphy Shepherd e un om cu multe secrete. El trăiește singur pe o insulă, unde are grijă de pământurile unei biserici lipsite de enoriași și și-a dedicat viața salvării ființelor omenești aflate în pericol. Dar în timp ce jelește pierderea prietenului și mentorului său, se pare că Murph are dificultăți în a se regăsi pe sine însuși.

Când salvează de la înec o frumoasă femeie pe nume Summer, misiunea lui Murph de a-și „îngropa“ mentorul la capătul lumii capătă o turnură periculoasă. Simțindu-se atras de Summer și dorindu-și cu ardoare s-o găsească pe fiica acesteia, Murph pătrunde tot mai adânc în tenebrele traficului de carne vie—cumplita sclavie din zilele noastre.

Primind ajutor în chip neașteptat de la câțiva prieteni noi, printre care se numără un devotat câine labrador pe care îl salvează din apele oceanului și un fost pușcăriaș pe nume Clay, Murph are de parcurs o cursă contra cronometru pentru a o găsi pe fată înainte să fie el însuși răpus de secretele propriului trecut—și de fantomele care au încercat să le îngroape.

Datorită lirismului caracteristic lui Charles Martin și prozei sale pline de însuflețire, Păzitorul apei ne înfățișează o minunată poveste de dragoste și, în același timp, o luptă acerbă și palpitantă pentru libertate.

* * *

„Admiratorii lui Charles Martin au un nou motiv de bucurie. Cel mai recent roman al lui Martin, Păzitorul apei, este o poveste ce se desfășoară pe mai multe planuri, țesute laolaltă cu firul comun al harului și izbăvirii, abundând în suspans și cu personaje de o mare veridicitate. Cartea vă va ține cu sufletul la gură, veți fi nerăbdători să descoperiți cu ce—și cu cine—se mai confruntă Murph în călătoria lui de-a lungul coastei Floridei.“

—Lauren Denton, autoarea de succes a romanului The Hideaway

„În romanul Păzitorul apei, Charles Martin plăsmuiește o poveste captivantă, cu multă iscusință și sensibilitate. Parcurgând aceste pagini, veți intra în lumea dramatică a unor personaje extrem de reale și interesante. Așa cum se întâmplă cu toate cărțile lui Charles, nu veți termina povestea niciodată—ea va continua în imaginația voastră. Admiratorii fideli nu vor fi câtuși de puțin dezamăgiți; noii cititori vor înțelege de ce numele lui Charles Martin se află pe lista scurtă a autorilor contemporani pe care îi recomand înaintea tuturor celorlalți.“

—Robert Whitlow, autor de succes, New York Times


Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27461
Autor Charles Martin
Editura Kerigma Beletristic
Nr. pagini 342
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2021
Seria Romanele Murphy Shepherd
Volum 1
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8626-87-1

Comentarii

Comentarii (2)

SuperbComentariu de Daniela
Evaluare
Wow. Atat de profund, dulce, real si adevarat este acest roman. N-am citit o definitie a dragostei mai frumoasa si biblica ca cea expusa in cele 340 de pagini.
De citit cu inima deschisa. (Postat pe 17.01.2022)
Recomand!!Comentariu de Anca
Evaluare
Dupa cum ne-a obisnuit autorul in romanele lui, fiecare pagina e un mister si totusi o piesa de puzzle care se potriveste perfect. Nu as putea descrie acest roman, imi sunt prea sarace cuvintele. Orice tanara ar fi bine sa citeasca acest roman pentru a vedea unde duc luarea unor hotarari nepotrivite si consecintele acestora si ca poate nu v-a fi cineva sa le mai salveze. (Postat pe 13.11.2021)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.