Prezentare
Detalii
V-ati gandit vreodata ca suntem ceea ce mancam? Ca realitatea se defineste ca o intalnire dintre gura si imbucatura, dintre dorinta si obiect? V-ati intrebat vreodata cat de important poate fi pentru sanatatea noastra trupeasca ceea ce mancam? Oare ce manca Hristos pe cand traia pe pamant si in ce masura poate fi El un reper gastronomic pentru omul grabit al Mileniului al treilea? De ce mananc ceea ce mananc? si Oare Hristos ar manca asa ceva? Sunt cele doua intrebari cheie cu care autorul ne provoaca la schimbari pozitive de meniu si care ne deschid perspectiva unei alternative viabile menite sa ne imbunatateasca modul de viata.
Cuprins
Introducere
1. Ce mancam - o problema importanta
2. Hrana predilecta a lui Isus
3. Un aliment de baza in hrana lui Isus
4. Carnea in alimentatia lui Isus
5. Alte tipuri de proteine consumate de Isus
6. Legumele in alimentatia lui Isus
7. Grasimile in alimentatia lui Isus
8. Bauturile in alimentatia lui Isus
9. Ce desert ar alege Isus?
10. Avea Isus obiceiul exercitiilor fizice?
11. O cura se slabire inspirata de alimentatia lui Isus
12. O viata sanatoasa in stil mediteranean
13. Un regim alimentar zilnic si un meniu saptamanal