Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Osana, Osana! Cantari si poezii pentru cei mai buni copii

Traian Dorz

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte.

Pret normal: 45,00 Lei

42,75 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cantari nemuritoare - Cantari si poezii pentru cei mai buni copii

> Cantarea ingerasilor
> Cate-o povestire mica
> Osana, Osana!

Editie bogat ilustrata

NOTA ASUPRA EDITIEI

Cartile de poezii pentru copii "Cantarea ingerasilor", "Cate-o povestire mica" si "Osana, Osana" (care apar acum tiparite intr-un singur volum cu titlul "Osana, Osana"), precum si cartea de poezii "Canta-mi, mama", aparuta in anul 1998, alcatuiesc impreuna volumul patru al colectiei de poezii "Cantari Nemuritoare" a poetului Traian Dorz.
Cartile cuprinse in volumul de fata au aparut pentru prima data tiparite in strainatate, tot intr-un singur volum si cu acelasi titlu, inainte de anul 1980. Despre cele petrecute in legatura cu aparitia acelei prime editii a acestei lucrari, Traian Dorz scrie urmatoarele:

"...La tiparirea volumului "Osana, Osana" ni s-a spus tot asa, ca totul a fost pus la cale printr-o inlantuire de intamplari minunate. Le scriu cum s-au petrecut, cum le-am aflat din gura unui frate vrednic de incredere care le aflase chiar de la cei in cauza: Cu cativa ani mai inainte de a se tipari cartea, o sora credincioasa dintr-o tara din Apus, cu mare talent de a desena, tot intr-o vedenie a fost instiintata de Domnul lsus sa lucreze un album de desene pentru o carte de poezii care trebuie sa apara pentru copii... In vreo doi ani, sub inspiratia Duhului Sfant, sora desenatoare a lucrat cu multa ravna si imaginatie multe si felurite scene din viata copiilor, dupa cum ii da ei Duhul Sfant indemn sa faca... Dupa ce a terminat de facut desenele, ea a asteptat multa vreme sa vina cineva sa i le ceara. Se gandea ca, daca Domnul i-a poruncit ei sa faca aceasta lucrare, trebuie ca tot El sa trimita pe cineva care sa vina sa i-o ceara pentru acest scop. A asteptat alti ani fara sa stie cine va veni, dar fara sa se indoiasca nici o clipa de grija Domnului in privinta asta.
Dar anii treceau si nu se ivea nici un semn. Nu venea nimeni sa i le ceara. Intr-o zi a simtit un puternic indemn sa duca albumul ei cu desene la o editura care tiparea carti biblice; si le-a zis celor de acolo: "Sunt doisprezece ani de cand am primit din partea Domnului lsus porunca sa lucrez acest album cu desene pentru o carte de poezii pentru copii care trebuie sa apara undeva... Am lucrat aceste desene dupa cum m-a inspirat Duhul Domnului, dorind sa le termin cat mai repede. Dar iata ca sunt aproape zece ani de cand le-am terminal, asteptand in fiecare zi sa vina cineva trimis sa mi le ceara. Dar pana astazi n-a venit nimeni dupa ele. Acum, nemaistiind ce sa fac, Domnul mi-a trimis indemnul sa vin sa vi le aduc aici. Faceti dumneavoastra ce va va spune Domnul sa faceti cu ele."
Tocmai in clipa aceea, cei de la masa redactiei aveau in mana volumul-manuscris de poezii "Osana, Osana" dus de cineva din tara noastra acolo. Cel care il dusese era si el de fata in clipa aceea.
"Cand ne-am uitat prin albumul cu desene, spune cel ce fusese de fata, am ramas uimiti: desenele din album erau potrivite exact cu textele din caietul de poezii: poezie-desen, poezie-desen... Nu mai era nevoie decat sa se alature desenul care urma in album cu poezia care urma in caiet, pentru a se imbina fericit si minunat. Ne-am prabusit acolo pe loc in genunchi", spunea omul miscat, "si am preamarit cu ochii plini de lacrimi si cu fetele stralucite de fericire Numele cel minunat al Domnului lsus si lucrarea Lui cea atat de fericita pentru noi. Ce mai puteam noi spune in fata acestor lucruri atat de uimitoare si de minunate! Cartea a fost data chiar in aceeasi zi sa se tipareasca. Ea este rodul vizibil al unei interventii directe a Domnului Isus. Atunci cum sa nu-L slavim noi cu toata puterea noastra, cu toata dragostea noastra si din toata inima noastra pe Minunatul nostru Mantuitor si Dumnezeu Isus Hristos!"
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21324
Autor Traian Dorz
Editura Nu
Nr. pagini 493
Dimensiuni 12,5 x 19,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (21)

Comentariu de liliana
Evaluare
imi doresc si eu pentru copilasi mei o asemenea carte cine poate sa mi-o faca cadou gratis in numele Domnului sa-mi lase un mesaj (Postat pe 05.11.2008)
Comentariu de liliana
Evaluare
imi doresc si eu pentru copilasi mei o asemenea carte cine poate sa mi-o faca cadou gratis in numele Domnului sa-mi lase un mesaj (Postat pe 05.11.2008)
Comentariu de abel
Evaluare
eu am cumparat-o de la oastea domnului,cred ca editura e cu acelasi nume (Postat pe 24.10.2008)
Comentariu de Felicia
Evaluare
as vrea sa stiu cand aveti disponibila aceasta carte,doresc foarte mult s-o cumpar.. (Postat pe 04.10.2008)
Comentariu de iuliana cris
Evaluare
va rog frumos din toata inima sa faceti posibil ca aceasta carte sa ajunga sa fie disponibila pentru ca mio doresc foarte mult pentru copii mei.am invatat poezii de pe aceasta carte cand eram mica si le spuneam in biserica.o doresc mult.domnul sa va ajute. (Postat pe 26.07.2008)
Comentariu de abel
Evaluare
oare cand o aveti disponibila? (Postat pe 09.05.2008)
Comentariu de roberta
Evaluare
imi plac foarte mult aceste cantari...multumesc... (Postat pe 06.05.2008)
Comentariu de Cristina
Evaluare
Cand va mai fi disponibila cartea ca as vrea sa o comand si eu? Am avut volumul "Osana Osana" cand eram si eu mica, iar acum l-as dori pentru copiii mei. Multumesc mult pentru ca ati retiparit aceste minunate carti. (Postat pe 14.03.2008)
Comentariu de lidia
Evaluare
as vrea sa cumpar cartea de poezii "Osana Osana" am avut acum de curand o comanda la dumneavoastra,si v-as ruga sa-mi trimiteti un mail daca o mai puteti procura. paulina-l2003@yahoo.de (Postat pe 09.03.2008)
Comentariu de liliana stirbat
Evaluare
pace sunt crestina dupa evanghelie as dori si eu daca se pooate sa imi trimiteti si mie in numele domnului cartea de poezii osana osana pt copii va rog frumos lasatuimi un mesaj daca puteti sa imi trimiteti cartea in numele domnului gratis adresa mea de mes este liliana_stirbat@yahoo.ca domnnul sa va rasplateasca multa pace astept un raspuns (Postat pe 12.11.2007)

De la 11 la 20 din totalul de 21

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.