Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Orice faptă bună. Munca ta și lucrarea lui Dumnezeu

Timothy Keller

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte.
49,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Pentru a fi în stare să muncești așa, trebuie să cunoști răspunsurile pe care Scriptura le dă următoarelor întrebări:

  • De ce vrei să muncești? (Adică, de ce trebuie să muncești pentru a trăi o viață împlinită?)
  • De ce este așa de greu să muncești? (De ce este munca atât de des neroditoare, fără sens și dificilă?)
  • Cum putem depăși dificultățile și cum putem găsi satisfacție în munca noastră prin intermediul Evangheliei?


Timothy Keller da valul la o parte si ne arata felul in care Dumnezeu a sadit scop si semnificatie in munca noastra de zi cu zi, in cariera noastra profesionala.

Această carte este o piatră de temelie a mișcării evanghelice moderne – The New York Times
 
Timothy Keller, pastor al Bisericii Prezbiteriene „Redeemer” aflate în New York, și autor al mai multor cărți devenite bestseller, și-a petrecut mai bine de douăzeci de ani din viață învățând și consiliind studenți, profesioniști aflați la început de carieră, dar și lideri cu experiență în ce privește importanța muncii și a chemării divine în viața cotidiană. Cartea de față este rezultatul acelor ani de slujire, un compendiu al gândurilor profunde și practice despre muncă, disponibil cititorilor de pretutindeni.
 
Convingător și pe alocuri surprinzător, Keller ne demonstrează tuturor că înțelepciunea biblică a rămas și astăzi un far călăuzitor atunci când ne punem întrebări legate de muncă, de carieră. De fapt, perspectiva creștină asupra muncii — faptul că muncim pentru a-i sluji pe ceilalți, nu pe noi înșine — poate fi fundamentul necesar nu doar pentru succesul profesional, ci și pentru o viață echilibrată. Keller ne arată cum excelența, integritatea, disciplina, creativitatea și pasiunea pe care le depunem la locul de muncă îi slujesc pe ceilalți și devin, pentru noi, cei care muncim așa, un act de închinare.

Ți se pare dificil să fii creștin într-un mediu competitiv? Cartea de față te cheamă să descoperi cum să te bucuri de succesul profesional fără a-ți sacrifica, pentru acest succes, sufletul. Keller ne îndeamnă pe toți să ne trăim plenar credința, deși poate muncim într-un mediu în care doar profitul contează.
 
Ba mai mult, suntem chemați să ne purtăm convingerile religioase dincolo de zidurile bisericii, să rămânem credincioși valorilor noastre și să facem alegeri care să-L onoreze pe Dumnezeu.

TIMOTHY KELLER s-a născut și a crescut în Pennsylvania, iar studiile și le-a făcut la Seminarul teologic Gordon-Conwell din cadrul Universității Bucknell, precum și la Seminarul teologic Westminster. În 1989, împreună cu soția sa, Kathy, Timothy Keller a pus bazele Bisericii Prezbiteriene „Redeemer” din Manhattan, New York. Astăzi, Redeemer are aproape șase mii de membri ce participă regulat la serviciile bisericii, un mare număr de biserici-surori și desfășoară o lucrare de plantare de biserici în marile orașe ale lumii. Timothy Keller este autorul multor cărți foarte apreciate, printre care: Argument pentru Dumnezeu, Dumnezeul risipitor, Sensul căsniciei, Profetul risipitor etc.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28616
Autor Timothy Keller
Editura Gramma
Nr. pagini 358
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2023
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila, cu flapsuri
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786306513284

Comentarii

Comentarii (1)

Munca - un dar cerescComentariu de Briana
Evaluare
Pentru a intelege cum sa ne raportam corect la munca, slujindu-L in acelasi timp pe Hristos cu toata inima, e recomandabil sa citim cartea lui Timothy Keller. Autorul ne aminteste ca am fost creati pentru activitate si actiune, pentru a imbogati lumea si locul in care suntem prin munca noastra dar trebuie sa veghem asupra inimii noastre pentru a implini si prin munca, scopul lui Dumnezeu pentru noi. (Postat pe 14.04.2023)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.