Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Ordine in universul interior

Gordon MacDonald

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 55 puncte.
55,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 55 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Gordon MacDonald este fost pastor al Bisericii Grace Chapel, Lexington, Massachussetts, actualmente presedinte al organizatiei de misiune printre studenti Inter-Varsity Christian Fellowship din Statele Unite, una dintre cele mai mari organizatii de acest gen din lume. Gordon MacDonald este cunoscut multor cititori din tara noastra datorita cartii sale aparute in limba romana Un tata eficace.
Subiectul cartii il constituie principiile si practicile fundamentale ale unei vieti interioare in buna rinduiala, care sa poata sustine crizele si presiunile vietii exterioare.
Ordine in universul interior este o invitatie la autoanaliza: Cum este viata noastra interioara? Uneori in spatele aparentelor, al succesului, activismului febril si sigurantei de sine se ascunde o prapastie imensa, care se casca treptat in forul nostru launtric, prabusirea exterioara fiind doar o problema de timp si circumstante.
Autorul pleaca de la premisa fundamentala ca cititorul si-a incredintat viata lui Hristos, care a devenit astfel atit autoritatea suprema a vietii sale, cit si modelul de urmat. De aceea, primul pas pe care suntem invitati sa-l facem este sa ne intrebam ce ne motiveaza — suntem oameni minati de ambitiile personale si de presiunile exterioare sau oameni chemati de Hristos, gata sa ascultam orice porunca a Lui, indiferent ce ar crede lumea din jurul nostru? Urmatoarea intrebare este cum ne folosim timpul — ne sint clare prioritatile? Le respectam? Ce trebuie sa facem cu regularitate pentru a ne folosi bine timpul? Necesitatea de a creste permanent in intelepciune si cunoastere este urmatorul sector abordat. Fara studiu regulat si disciplina de a observa atent lumea din jurul nostru, de a medita si incerca sa intelegem ce se intimpla nu vom avea niciodata vigoarea interioara si intelepciunea necesare pentru o viata eficace pe termen lung. La fel de importante sint si ultimele doua sectoare ale vietii interioare abordate — taria spirituala si restaurarea regulata a energiilor interioare, subiecte discutate pe larg in ultimele capitole ale cartii. Cartea se incheie cu un ghid de studiu care permite aprofundarea materialului parcurs.
Ordine in universul interior s-a bucurat de o primire foarte calduroasa in Statele Unite ale Americii si a avut un succes deosebit. A primit Medalia de aur pentru cea mai buna carte devotionala a anului si a fost caracterizata drept "una dintre cele mai provocatoare, una dintre cele mai practice si mai utile carti"; Billy Graham a afirmat in legatura cu aceasta carte: "imi doresc sa o fi citit acum citiva ani."

Cui se adreseaza cartea:
• pastori, misionari, lucratori crestini care trebuie sa faca fata numeroaselor presiuni exterioare;
• oameni de afaceri care au o viata ocupata, cu un ritm foarte alert;
• cartea se adreseaza, de asemenea, oricui doreste sa aiba o viata interioara fortificata, capabila sa reziste la solicitarile exterioare.

Caracteristici speciale:
• o imbinare extrem de reusita intre analiza profunda a principiilor teoretice fundamentale ale unei vieti interioare ordonate si sugestiile aplicative combinate cu tehnici concrete utile, fara a recurge la formule ieftine de succes;
• contine un ghid de studiu care permite aprofundarea materialului din carte, cit si discutii in grupuri mici pe marginea ei;
• structura logica, usor de urmarit, cu motto-uri captivante la fiecare capitol.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20098
Autor Gordon MacDonald
Editura N/A
Nr. pagini 248
Dimensiuni 23,5 x 17
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (10)

Comentariu de cristian
Evaluare
merita citita,extraordinara,recomandabila (Postat pe 31.05.2014)
Comentariu de cosmin
Evaluare
cartea nu mi se pare asa de stralucita, am citit-o. cred ca exista carti mult mai bune in acest domeniu, gen zig ziglar, si care este tot crestin. (Postat pe 23.01.2010)
Comentariu de jeni
Evaluare
bravo Valeriu... :) (Postat pe 01.10.2009)
Comentariu de Valeriu
Evaluare
Emil, un om mai poate spune ce a putut spune si Pavel lui Timotei. Intelegi ideea? daca lucrarea lui Isus era doar de a aduce biblia, nu mai era nevoie de biserica sau oameni cu daruri speciale. De ce crezi ca a lasat in urma Lui oameni care sa explice altora? (Postat pe 05.03.2009)
Comentariu de Emil
Evaluare
Cum se pune ORDINE IN UNIVERSUL INTERIOR AL OMULUI , ne-a aratat ISUS CRISTOS !!!Ce mai poate spune un om..................? Nimic util......... (Postat pe 18.02.2009)
Comentariu de aurel
Evaluare
Daca este asa de buna cartea de ce sunt asa de putine postari? (Postat pe 18.02.2009)
Comentariu de Adrian
Evaluare
In sfarsit, e DISPONIBILA !!!!!!!! (Postat pe 04.04.2008)
Comentariu de COSTEA VERONICA
Evaluare
O AVETI CUMVA ACUM? (Postat pe 11.12.2007)
Comentariu de Geanina Andrei
Evaluare
Cand o reeditati? (Postat pe 04.10.2007)
Comentariu de Samuel Benza
Evaluare
Am citit cartea asta de doua ori, primita de la un pastor. Am citit-o mergand pe tramvai la servici. Se merita sa o citesti nu de doua - trei ori, ci de cate ori se poate. Mi-a placut foarte mult, vorbeste exact despre ce aveam nevoie si atunci si acum. Din pacate nu se mai gaseste in librarii, abea astept sa se reediteze pentru a o face cadou la prieteni.O carte foarte buna pentru astfel de timpuri. (Postat pe 14.11.2006)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.