Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Omul si lumea lui

Paraschiva Pop

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 29 puncte.
29,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 29 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cartea de faţă se doreşte a fi o frapantă antiteză între măreţia lucrărilor lui Dumnezeu şi „mersul lumii acesteia după domnul puterii văzduhului". Este copleşitor contrastul dintre frumuseţea, desăvârşirea şi înţelepciunea lui Dumnezeu, vizibile în toate lucrurile create, inclusiv în trupul uman, şi îndepărtarea voită a omului de ordinea creaţională şi rânduielile divine prestabilite de veacuri, pentru bunul mers al lumii şi al vieţii umane însăşi. Omul, care între timp a „evoluat" de la statutul de simplu membru al unei comunităţi la cel de individualitate supracomunitară, cu drepturi nelimitate asupra tuturor domeniilor vieţii sale, a hotărât că el însuşi vrea să fie legiuitorul, elaborându-şi un sistem de valori sui generis, sfidând astfel voit şi explicit Revelaţia supranaturală şi implicit Autorul acesteia. Deciziile şi faptele omului-prometeu nu rămân fără dureroase consecinţe pe plan psihologic, dileme şi încâlcituri morale fără ieşire, iar pe plan societal, anarhie.
Cu toate acestea, din tot ce ne înconjoară răzbate încă o tainică chemare la o relaţie dialogală cu Măreţul Ziditor al tuturor lucrurilor - Izvorul înţelepciunii, al vieţii plenare şi al tuturor valorilor din ordinea Binelui. Cei care au „urechi de auzit" se vor deschide spre Marea Întâlnire de viaţă dătătoare cu Hristos însuşi, devenind lumină din Lumină şi „cale" pentru tânăra generaţie, către Calea, Adevărul şi Viaţa, care este si rămâne HRISTOS.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25698
Autor Paraschiva Pop
Editura Risoprint
Nr. pagini 366
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2014
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Lumina
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9789735313692

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.