Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Omul etern

G. K. Chesterton

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 40 puncte.
40,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 40 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"Omul etern" a vazut prima data lumina tiparului in 1925. In mare masura, G. K. Chesterton a scris aceasta carte pentru a combate teoriile sustinute de H. G. Wells in lucrarea sa "The Outline of History", conform carora omul se trage din animale, iar Isus a fost un simplu om.

Dar "Omul etern" este mai mult decat un volum apologetic. Bazandu-se pe o perspectiva istorica mai degraba decat pe una teologica, G. K. Chesterton incearca sa reconstituie calatoria spirituala a intregii omeniri, cu accent pe civilizatia vestica. Autorul formuleaza astfel raspunsuri complexe si rafinate la principalele obiectii ridicate impotriva crestinismului. Mai mult decat atat, face un inventar savuros al tuturor bizareriilor generate de cei care sustin ca Hristos si religia lui au acelasi statut cu al altor mituri si religii. Scriitorul de origine irlandeza C. S. Lewis, renumit pentru romanele sale de fictiune si scrierile despre literatura medievala, spunea ca "Omul etern" ocupa pozitia celui mai bun aparator al crestinatatii.

G. K. Chesterton (1874-1936) a fost un scriitor, istoric, teolog si apologet catolic englez pe care bunul sau prieten George Bernard Shaw l-a numit "un geniul colosal". Inspirat de un catolicism militant si stapanit de o placere nedisimulata de a scrie, G. K. Chesterton a lasat mii de pagini de filosofie, literatura, jurnalistica, critica literara si sociala, prelegeri publice si eseistica. A scris in jur de 80 de carti, sute de poezii, aproximativ 200 de povestiri si 4000 de eseuri. A publicat in Daily News, The Illustrated London News si in ziarul sau personal, G. Ks Weekly. A contribuit la redactarea prestigioasei Encyclopedia Britannica.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24413
Autor G. K. Chesterton
Editura Nu
Nr. pagini 408
Dimensiuni 11 x 18 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.