Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Oameni mari din Vechiul Testament. Lectii spirituale inspirate din vietile marilor oameni ai lui Dumnezeu. Vol. 2

Iosif Ton

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte.
32,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Noi toti avem nevoie de eroi. Mici si mari, tineri si batrani, ne uitam in jur si cautam eroi care seamana cu noi, dar care se ridica deasupra circumstantelor. Eroi care sa trezeasca in noi dorintele cele mai nobile, eroi care sa ne arate cum sa ne traim viata dumnezeieste.
Pentru mine si pentru multi din generatia mea, eroii biblici au prins viata in fiecare miercuri seara cand ne adunam la Biserica Baptista din Iris, Cluj-Napoca, ca sa ascultam mesajul Domnului dat generatiei noastre prin fratele Iosif Ton.
Fiecare generatie are nevoie de eroi. Eroii nostri s-au desprins de pe paginile Scripturii, ca sa ne arate cat de mare este Dumnezeul lor si Dumnezeul nostru. Secretul eroismului lor a fost supunerea fata de Dumnezeu.
"Biblicizati-va gandirea!" era mereu indemnul fratelui Iosif. "Absorbiti Cuvantul, imitati modelele acestor oameni mari ai lui Dumnezeu."
Ecoul acestor cuvinte imi rasuna mereu in urechi. Indemnul lor este la fel de actual astazi, pentru ca sa devenim noi insine eroi ai lui Dumnezeu pentru o noua generatie. Dumnezeul profetilor este si Dumnezeul nostru, pentru ca El este acelasi, ieri, astazi si in veci. Lista eroilor credintei este completata in fiecare zi cu oameni ca si noi, care, la fel ca si profetii de demult, fac din ascultarea de Dumnezeu prioritatea suprema a vietii lor.

Mai 2003
Livius Percy

Fie ca exemplul acestor mari oameni ai lui Dumnezeu sa ne motiveze la o traire mai aproape de standardele descoperite in Scripturi!

Iosif Ton
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24078
Autor Iosif Ton
Editura Nu
Nr. pagini 360
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

Foarte utilă!Comentariu de Diana
Evaluare
Această carte vă va ajuta să înțelegeți anumite aspecte din a doua parte a Vechiului Testament, cea a prorociilor, pe care mulți o înțeleg mai greu sau chiar deloc. Iosif Țon prezintă aceste cărți ale Bibliei și din perspectivă istorică, pentru a fi mai ușor de înțeles. Recomand cu drag! (Postat pe 17.05.2021)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.