Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

O stea intre stele. Seria "Iesiti din Egipt". Vol 1

Connilyn Cossette

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte.
43,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

O POVESTE DESPRE DRAGOSTE, DISPERARE ȘI SPERANȚĂ ÎN TIMPUL EXODULUI BIBLIC

Vândută ca sclavă de către tatăl ei și părăsită de omul cu care trebuia să se căsătorească, tânăra egipteancă Kiya trebuie să slujească unei stăpâne căreia îi face plăcere să o umilească. Când Egiptul e lovit de cumplitele urgii, Kyia se găsește în mijlocul lor. Ca să-și salveze fratele mai mare și pentru a scăpa de sclavie, Kiya fuge cu evreii în timpul marelui exod. Ajunge astfel să fie total dependentă de un Dumnezeu înspăimântător, despre care începe să învețe, și se îndrăgostește de un bărbat care îi disprețuiește poporul. După ce trebuie să renunțe la tot ceea ce a știut, se va întoarce ea spre Egipt sau își va preda viața și viitorul lui Iahve?

NOTA AUTOAREI
S-au scris multe cărți despre Moise și despre cei implicați în povestea exodului. Dar eu sunt o tânără simplă; am puține cunoștințe despre regi și chiar mai puține despre mașinațiile politice. Imaginația mea a fost stârnită nu de sclipirea palatelor și nici de cei puternici care se plimbau prin sălile lor – oricât de fascinanți ar fi –, ci de locuitorii din căsuțele de lut care au fost de mult luate de ape, de sclavii care au trudit sub loviturile de bici ale Faraonului și, mai mult decât orice, de „mulțimea de tot soiul” despre care ni se vorbește în Exod 12:38, cei care au ales să părăsească tot ce însemna viața lor anterioară pentru a merge după un bătrân și dumnezeul lui fără chip în deșert. Povestea Kiyei s-a născut din propria mea curiozitate legată de motivațiile lor.

DESPRE AUTOARE
Connilyn Cossette este mama a doi copii pe care îi educă acasă și este pasionată să scrie povestiri în care să arate harul lui Dumnezeu. Speră să îi atragă pe cititori spre o întâlnire personală cu lumea antică și bogată a Bibliei și să stârnească în ei o curiozitate care să-i determine să sape mai adânc în adevărul Cuvântului. Romanul ei O stea între stele a câștigat concursul Frasier în 2013 și a fost semifinalistă în Concursul ACFW Genesis. Locuiește lângă Dallas, Texas.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25994
Autor Connilyn Cossette
Editura Gramma
Nr. pagini 414
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2019
Seria "Iesiti din Egipt"
Volum 1
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8987-01-9

Comentarii

Comentarii (3)

Foarte frumoasă!Comentariu de Diana
Evaluare
Mi-a plăcut mult această carte! Surprinde o poveste unică și emoționantă a unei tinere in căutarea adevărului. Și unde altundeva îl poate găsi, dacă nu la Dumnezeu? Recomand! Pe lângă ficțiune, cartea respecta, in ordine cronologică, evenimentele din Exod, astfel că veți înțelege mult mai bine cum s-au petrecut toate acele întâmplări. (Postat pe 22.04.2021)
GenialaComentariu de Alexandra
Evaluare
Cartea aceasta m-a facut sa cumpar toata seria! Te tine in suspans tot timpul,iar povestea de dragoste este deosebita. De asemenea intelegi mai bine evenimentele din Biblie deoarece sunt povestite din perspectiva unei egiptene ce traia intamplarile descrie ( aici iesirea din Egipt).
Recomand din toata inima! (Postat pe 29.03.2021)
SuperbaComentariu de Magdalena
Evaluare
Tocmai ce am terminat cele 3 volume din serie si pot spune că sunt niște cărți extraordinare. Dacă iubesti Biblia si vrei să întelegi mai bine unele momente scrise in ea (in cazul de fată, iesirea evreilor din Egipt), aceste cărti te ajută foarte mult.
Subiectul cărtilor este unul deosebit, te ține in suspans si este presărat cu povești de dragoste extrem de frumoase.
Le recomand cu mare drag! (Postat pe 20.02.2021)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.