Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Numai Dumnezeu

Ovidiu Liteanu

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Avand o deosebita inspiratie de Sus, Ovidiu Liteanu a mai adaugat la sirul bogat de compozitii, inca 15 cantari, pe care le-a inmanuncheat in acest album, pe care l-a intitulat : NUMAI DUMNEZEU. Suntem convinsi ca acestea vor fi nu balsam si o bucurie pentru vietile multor credinciosi, precum si un moment de gandire si cumpanire a vietii, pentru multi care nu-L cunosc pe Dumnezeu.
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60146
Artist Ovidiu Liteanu
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (28)

Comentariu de matis cosmin
Evaluare
canta foarte frumos (Postat pe 04.01.2008)
Comentariu de gina
Evaluare
cum putem lua legatura cu dvs? (Postat pe 24.11.2007)
Comentariu de Vlad C.
Evaluare
Prin cantarile dvs.sunt ca o floare pe care o invioreaza apa. Sunt sigura ca pot fi multe inimi transformate prin aceste cantari care aduc atata bucurie in viata credinciosului.Cand am auzit prima oara vocea dvs.am crezut ca e a lui Alexandru Jula. Tare mi-ar place sa aud ca si el s-a intors la Dumnezeu, ca sa poata da slava Lui.Nu mai stiu nimic de el, de cand m-am intors la Dumnezeu. Domnul sa-l caute si pe el. Cat mai multe melodii de la Duhul Sfant.MARANATA! SLAVA LUI DUMNEZEU (Postat pe 07.07.2007)
Comentariu de Lidia H.
Evaluare
Numai Dumnezeu ne-a salvat!!!!Tocmai am venit de la o Evanghelizare unde a predicat si a cantat fratele Ovidiu.Dumnezeu sa-l binecuvanteze pe el si pe toti oamenii de pe planeta!! Amin.A fos foarte frumos si Dumnezeu S-a atins de inimile noastre si multi oameni si-au predat viata in Mana Cea Sfanta a LUI Dumnezeu !!Slava lui Dumnezeu!Amin (Postat pe 01.07.2007)
Comentariu de Maria
Evaluare
Cum putem sa d-am de dumneavoastra? cantati minunat, as vrea sa mai veniti in Romania (Postat pe 30.04.2007)
Comentariu de Nicoleta D.
Evaluare
Niciodata nu voi uita cantarea "Decizia"!!! Sa nu incetati NICIODATA sa-L laudati pe Dumnezeu, pt ca sunt sigura ca Domnul vrea prin dumneavoastra sa intoarca mult mai multi oameni la pocainta! Domnul sa va binecuvanteze si sa va intareasca. Va salut cu Psalmul 20! (Postat pe 09.03.2007)
Comentariu de Nicoleta D.
Evaluare
De multe ori m-am ridicat de pe banca si am vrut sa ies in fata,dar ceva ma retinea si nu puteam. Dar in seara aia, Domnul mi-a deschis ochii! Un an mai tarziu, tot in aceeasi adunare am incheiat legamantul cu dumnezeu si Ii multumesc din toata inima pt ca mi-a deschis ochii, mi-a data sansa sa-L cunosc! (Postat pe 09.03.2007)
Comentariu de Nicoleta D.
Evaluare
Am mai fost la biserica, am auzit predici, cantari.. dar o predica mai interesanta si cantari de lauda mai frumoasa, nu am mai auzit pana atunci! In seara aceea am fost foarte cercetata, nu ma puteam opri din plans, tot cuvantul care vi-L punea Domnul pe buze, era pentru mine! Ati facut chemarea pt toti ce vor sa-si predaie viata in mana Domnului sa vina in fata... (Postat pe 09.03.2007)
Comentariu de Nicoleta D.
Evaluare
Eu eram in vacanta la matusa mea, aveam 18 ani, am venit in romania "sa ma distrez",dar nu am putut sa o supar, cu totul ca nu aveam nici un chef sa merg la biserica intr-o zi asa de frumoasa, cand prietenii ma asteptau sa mergem la somes... Si pana la urma am plecat cu ea! (Postat pe 09.03.2007)
Comentariu de Nicoleta D.
Evaluare
Frate Ovidiu, in vara 2005 ai predicat intr-o duminica in biserica noua construita in Rebrisoara (jud. Bistrita-Nasaud). Matusa mea tot ma batea la cap sa vin la biserica, pt ca a venut un cantaret foarte cunoscut si o sa fie foarte frumos! (Postat pe 09.03.2007)

De la 11 la 20 din totalul de 28

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.