Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Nu te da batut niciodata. Predici scrise

Vladimir Pustan

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 23 puncte.
23,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 23 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Prefata

In primavara anului 2002 incepusem primele intalniri de tineret in Biserica "Sfanta Treime", intalniri care aveau sa capete mai tarziu o importanta pe care n-o banuisem atunci nici unul dintre noi. O mana de tineri, cateva flori uscate pentru ceai, o cutie de biscuiti, chitare si vise albastre.
Colegii mei de slujire din comitetul bisericii hotarasera ca in prima duminica din luna programul bisericii sa fie unul pentru tineri, iar la prima intalnire au venit aproximativ 100 de baieti si fete. N-am fost dezamagiti, stiind ca inceputurile slabe sunt parte a lucrarii cu care Dumnezeu incearca slujitorii. In trei luni biserica era plina...
Domnul Hutiu, de la un studio de inregistrari din Oradea, s-a oferit sa ne inregistreze un ciclu de predici pe care eu nu le aveam decat in inima, nu si in cap. M-am apucat de lucru, iar in toamna anului 2002 erau inregistrate cele patru predici din "Nu te da batut niciodata".
In anii care au trecut, am primit mii de emailuri, telefoane si scrisori in care cei ce le ascultasera isi exprimau multumirea catre Dumnezeu pentru binele pe care l-a facut prin noi in viata lor, prin aceste predici. In cursul anilor, ele au ramas mereu actuale pentru ca trateaza lucruri de care se lovesc nu doar tinerii unei singure generatii, ci ai fiecarei generatii.
De atunci, am inregistrat 100 de predici pentru tineret, predici pe care ne-am hotarat sa le transcriem si sa le transformam in carti pe care sa le punem la dispozitia dumneavoastra.
Un asemenea demers implieca multa munca, insa ne-am asumat aceasta sarcina cu bucuria de-a ne sti din nou folositori. Intr-un fel, suntem la capat de drum...
Acei tineri carora le-am predicat in 2002 s-au casatorit intre timp si au copii. Urmatoarea suta de predici ar trebui sa li se adreseze lor, si astfel Ciresarii si-ar schimba poate tinta, suferind o mutatie necesara, de la tineri inspre familiile tinere...
Aceste predici scrise sunt transcrierea cuvant cu cuvant a predicilor audio, deci nu veti gasi multa literatura, pentru ca atunci cand vorbesti, si inca repede, nu mai ai timp sa finisezi propozitiile. Din acest motiv, orice predica scrisa are inerente neajunsuri.
Dorinta noastra este ca tinerii sa gaseasca placere in a citi carti. Cuvantul scris isi pastreaza nealterata puterea si nimic nu-l poate inlocui. Credem ca asa vom fi de folos si predicatorilor si liderilor de tineret pentru ca am subliniat punctele principale ale predicilor, facandu-le astfel mai accesibile.
Incepem dar o aventura noua cu multumiri lui Dumnezeu pentru acest "Eben- Ezer", iar personal aduc multumiri tuturor acelor ce au facut ca, in acesti 8 ani, lucrarea de echipare a generatiei tinere sa prinda contur si sa fie atat o binecuvantare duhovniceasca, cat si un model care sa poata fi urmat si multiplicat.

Presedinte Ciresarii
Dr. Vladimir Pustan

Cuprins

Prefata
Handicapul
Esecul
Complexul de inferioritate
Pacatul
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22289
Autor Vladimir Pustan
Editura Fabrica de vise
Nr. pagini 162
Dimensiuni 10 x 13,5 cm
Anul publicarii 2018
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia a II-a
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786068760117

Comentarii

Comentarii (4)

Comentariu de mihai
Evaluare
Pote si este buna dar nu pentru toti doar pentru cei care au bani (Postat pe 07.01.2014)
Comentariu de reman andrei
Evaluare
in legatura cu cartea,nu este nimeni obligat sa cumpere,dar fara bani??????????????????????oare poti cumpara ceva din magazin?sau numai cu bani?cineva o lucrat pentru carte merita bani! (Postat pe 16.02.2013)
Comentariu de andreea :)
Evaluare
o carte foarte reusita .merita citita :) (Postat pe 04.09.2010)
Comentariu de costy
Evaluare
sa va fie rusine ca vindeti evanghelia pe internet.Isus a spus sa vestiti vestea buna fara bani.rusineeeeeeeeee. (Postat pe 01.08.2010)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.