Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Nobletea suferintei

Sabina Wurmbrand

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Nobletea suferintei, scrisa in urma cu aproape un sfert de secol si publicata mai intai in S.U.A. (editia I-1970, ultima editie-1989), sub titlul Sotia pastorului, vede lumina tiparului in Romania abia acum, dupa ce intre timp a fost tradusa si publicata la alte edituri din strainatate.
Cartea aceasta este o carte de marturii, privitoare la timpul petrecut de Sabina Wurmbrand in inchisori si lagara de munca fortata. In ea suntsurprinse ca pe o pelicula cinematografica suferintele indurate de intreaga sa familie, in anii grei de opresiune a unui regim totalitar, precum si suferintele familiei largite - cea a crestinilor de la noi, care au suferit pentru Hristos.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20541
Autor Sabina Wurmbrand
Editura N/A
Nr. pagini 291
Dimensiuni 14,5 x 20,5
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (15)

Extraordinară. Comentariu de Ghiță
Evaluare
O carte care prezintă viața unei femei dedicată lui Dumnezeu. O experiență de viață, necunoscută generației noastre și un curaj și devotament desprinse dintr-o altă lume parcă dar de fapt este realitatea unei vieți trăite cu Dumnezeu. Viață spirituală care ridică omul deasupra tuturor necazurilor întâlnite în viața pământească. (Postat pe 11.02.2021)
MărturieComentariu de Carmen
Evaluare
În această carte Sabrina împărtășește cu noi experiențele prin care a trecut pe parcursul vieții ei și în închisoare. De remarcat este faptul că a dat dovadă de o credință de neclintit și a rămas fidelă lui Dumnezeu. Cu toate că a adus o luptă foarte grea, a reușit să experimenteze călăuzirea și binecuvântarea Domnului, lăsându-L pe Acesta să îi modeleze inima pe deplin. (Postat pe 06.02.2021)
EvaluareComentariu de Daniela
Evaluare
Una din cele mai frumoase carti citite. Cu Dumnezeu oriunde si oricând e o experienta deosebita. Recomand (Postat pe 01.12.2020)
Evaluare Comentariu de Sabina-Iemima
Evaluare
Superba cartea. Usor de citit. E potrivita si celor tineri. O recomand. (Postat pe 04.05.2020)
EvaluareComentariu de Ana
Evaluare
Cartea aceasta te intriga sa iti doresti sa ai o relatie mai profunda cu Dumnezeu asa cum Sabina, dar si sotul ei, au avut. (Postat pe 30.10.2019)
Din categoria ,,alta liga"Comentariu de Ariana
Evaluare
Exista carti care prezinta experiente de viata si pe care ti-e greu sa le incadrezi intr-o categorie. Aici intra si aceasta carte. Lucrarea si slujirea Sabinei si a lui Richard Wurmbrand este cunoscuta in Romania. Desi pe ea o vedem deseori alaturi de el, aceasta carte prezinta viata si timpul petrecut in inchisoare din perspectiva ei. Extrem de profunda! (Postat pe 16.11.2018)
EvaluareComentariu de samuel
Evaluare
Am ascultat audio aceasta carte si mo-am dorit sa o am si tiparita. Este o marturie impresionanta! (Postat pe 03.01.2018)
Nobletea suferinteiComentariu de Claudia
Evaluare
Atat Sabina cat si Richard transmit prin cartilor lor ce poate Dumnezeu sa faca cu omul atunci cand se lasa in mana Lui. Ei L-au glorificat prin tot ce au fost pe Domnul si ne transmit si astazi sa nu lasam suferintele noastre de o clipa sa ne impiedice sa ne continuam drumul spre vesnicia alaturi de El! (Postat pe 04.11.2017)
SuperbaComentariu de Roxana
Evaluare
De unde poti sa inveti mai mult decat din viata altor oameni care au umblat cu Dumnezeu.Nicio teorie nu poate inlocui practica,experientele cu Dumnezeu.O fiinta curajoasa si devotata atat lui Dumnezeu cat si sotului ei.
(Postat pe 25.10.2017)
Comentariu de mihaela
Evaluare
este o carte minunata,toate femeiile trebuie sa o citeasca! (Postat pe 09.10.2012)

De la 1 la 10 din totalul de 15

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.