Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Niciodata prea departe

Charles Martin

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte.
42,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Nu contează unde mergi, nu contează dacă reușești sau nu, dacă rămâi în picioare sau cazi, niciodată nu ești prea departe. Poți oricând să te întorci acasă.
 
La optsprezece ani, instrumentistul și textierul Cooper O’Connor ia de la tatăl lui tot ce acesta are mai de preț și conduce 1900 de kilometri până în Nashville, punându-și toate speranțele în cele șase corzi ale chitarei și în convingerea că are talent. Dar convingerea aceasta se dovedește curând a fi una nesăbuită.
La cinci ani după ce pierde totul, se îndrăgostește de Daley Cross, o artistă cu o voce angelică, aflată în căutarea unui cântec care s-o lanseze. Dar exact când Cooper își dă seama că o iubește pe Daley, o tragedie îi amenință nu doar cariera, ci și viața. Neavând unde să mai meargă, se întoarce în îndepărtații munți ai statului Colorado, unde caută răspunsuri despre tatăl lui și credința acestuia.
Când Daley reapare pe neașteptate în viața lui, douăzeci de ani mai târziu, se întreabă dacă este prea târziu ca să-i spună adevărul despre trecutul lui – și dacă el însuși e pregătit să-l înfrunte.
Repovestire radicală a Pildei fiului risipitor, Niciodată prea departe ne duce de la adunările de trezire spirituală în cort, la Sala Ryman, la relația delicată dintre un bărbat zdrobit și tatăl lui care n-a încetat niciodată să-l cheme acasă.

Pentru playlist-ul pieselor din roman, clik aici.

* * *

Charles Martin este autorul a douăsprezece romane desemnate bestselleruri New York Times, printre care Muntele dintre noi, Când greierii plâng și Acolo unde locuiește dragostea mea.
El și soția sa, Christy, locuiesc în Jacksonville, Florida, SUA. Mai mult despre el se poate afla pe charlesmartinbooks.com.APRECIERI PENTRU CHARLES MARTIN

„Povestea lui Cooper și a lui Daley ne arată că până și instrumentele stricate au cântece de oferit, atunci când ajung pe mâini potrivite. Ca întotdeauna, Charles Martin ridică întrebări și oferă răspunsuri la dilemele profunde din sufletele noastre, ale tuturor. În această minunată istorie a fiului risipitor care se întoarce acasă, cititorii își vor descoperi propriile inimi, frânte, dar apoi vindecate.“

—Lisa Wingate, autoarea bestsellerului Cutia cu rugăciuni, despre Niciodată prea departe

Niciodată prea departe ne poartă spre profunzimile inimii, în timp ce explorează relația complicată dintre tată și fiu. Martin împletește toate piesele acestei povești cu un fir muzical foarte frumos și, după ce ea prinde contur, terminăm romanul cu sentimentul că am fost martori la ceva fantastic. Această carte este o narațiune multisenzorială, destinată tuturor acelora cărora le plac poveștile despre răscumpărare.“

—Julie Cantrell, autoarea bestsellerurilor Spre libertate, When Mountains Move și The Feathered Bone

„O frumoasă poveste despre răscumpărare și iubirea pierdută, dar regăsită. Niciodată prea departe dovedește două lucruri: că muzica ne purifică din interior spre exterior, și că arta cuvântului mânuită de Martin face același lucru.“

—Billy Coffey, autor al There Will Be Stars și When Mockingbirds Sing

„Povestea lui Martin își câștigă locul printre romanele emoționante de calibrul bestellerului The Notebook, și fără îndoială că va beneficia de o ecranizare excelentă.“

—Kirkus, despre Nescris

„Charles Martin înțelege puterea povestirii și o folosește pentru a schimba sufletele și viețile atât ale personajelor sale cât și ale cititorilor săi…“

—Patti Callahan Henry, autoare a unor bestselleruri New York Times

„Martin este noul rege al romanelor romantice… A Life Intercepted este o carte care te va cuceri și te va ține captiv.“

—Jackie K Cooper, critic literar, The Huffington Post

„Forța lui Martin rezidă în personajele sale memorabile…“

—Publishers Weekly despre Goană după licurici

„Cu fiecare carte pe care o scrie, Charles Martin schimbă fața ficțiunii inspiraționale. Învăluiți în ploaie este o poveste sentimentală pe care toată lumea trebuie s-o citească.

—Michael Morris, autor al Live Like You Were Dying și A Place Called Wiregrass

„O poveste tandră despre suferință și răscumpărare. Învăluiți în ploaie este o carte adresată tuturor copiilor care suferă și tuturor mamelor care se roagă pentru copiii lor. De neratat."

—Angela Hunt, autoare a Unspoken și The Debt

„Romanul Învăluiți în ploaie este dureros de frumos. El vorbește despre frică și durere; căutare și descoperire; dragoste și mai multă dragoste; iertare imperfectă și răscumpărare veșnică. Acțiunea lui este localizată în Sud, dar promisiunea lui este universală. Charles Martin a devenit în scurt timp un autor de elită în genul de literatură pe care o scrie și ocupă un loc special în inima mea.“

—Kathryn Mackel, autoare a The Surrogate și The Departed

„Aceasta este povestea luptei reale a unui personaj real cu incertitudinile credinței, neornamentată cu miracole gen deus ex machina, dar plină de miracolele care te însoțesc zilnic dacă îți faci timp ca să le observi. Charles Martin le observă, și pentru asta îl apreciez. El nu se teme să abordeze întrebările cruciale despre viață, moarte, dragoste și sacrificiu.“

—Duncan Murrell, editor și scriitor

Atunci am auzit glasul ei va fi citită într-un suflet de către toți fanii de ficțiune bazată pe credință… e plină cu personaje delicios de neobișnuite… [care] sunt creații imaginare ingenios construite.“

Publishers Weekly

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25408
Autor Charles Martin
Editura Kerigma Beletristic
Nr. pagini 264
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2018
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8626-45-1

Comentarii

Comentarii (14)

Recomand Comentariu de Damaris
Evaluare
Mi se pare nemaipomenit modul în care autorul transpune pilda fiului risipitor. Cu siguranță este o carte de la care poți învăța multe. (Postat pe 28.07.2023)
RecomandComentariu de Cristina
Evaluare
Superba carte! (Postat pe 05.07.2023)
Superba!Comentariu de Violeta
Evaluare
O carte superba plina de suspans ca de altfel toate romanele scrise de Charles Martin! Merita citita!! (Postat pe 20.05.2021)
Foarte bunaComentariu de Magdalena
Evaluare
Este o carte pe care o recomand tuturor părintilor, dar si copiilor care mai au părinți. Subiectul cărții este despre iertare, despre dragostea neconditionată a unui părinte, despre lecțiile pe care un copil le invață trecând prin viață... Am plâns mult pentru ca m-am regasit, ca părinte, in tatăl băiatului. O recomand! (Postat pe 01.02.2020)
O carte pentru sufletComentariu de Alexandra
Evaluare
"Niciodată prea departe" este o carte ce merită citită măcar o dată în viață. Modul în care Charles Martin transpune Pilda Fiului Risipitor este cu adevărat unul deosebit. Pe tot parcursul cărții simți cum Dumnezeu îți vorbește și, fără să vrei, ajungi să te identifici cu stările lui Peg. Finalul cărții îl citești printre lacrimi, iar când închizi cartea, îți pleci genunchii și stai înaintea Domnului. După mult timp, această carte încă va mai răsuna în mintea ta... (Postat pe 31.12.2019)
O carte superba Comentariu de Zubascu
Evaluare
O recomand, merita citita! (Postat pe 02.07.2019)
CapodoperaComentariu de Peter
Evaluare
Charles Martin este autorul meu preferat din momentul in care l-am descoperit.
Un autor deosebit, o carte fascinanta. Merita sa o cititi!
(Postat pe 06.12.2018)
ExcelentaComentariu de Dana
Evaluare
O carte care m-a facut sa plang pagina dupa pagina, Charles Martin face carti din ce in ce mai bune si care te poarta in povesti care de care mai frumoase, recomand cu drag. (Postat pe 01.12.2018)
GENIAL!Comentariu de Tea
Evaluare
Toate romanele scrise de Charles Martin sunt absolut superbe, te tin acolo cu gandul si sufletul, de parca acum traiesc clipele relatate de el. Recomand! (Postat pe 19.10.2018)
O carte cu adevarat impresionanta Comentariu de Rares Teofil
Evaluare
Aceasta carte chiar reuseste sa te schimbe in sensul bun cuvantului. Recomand din toata inima. (Postat pe 07.08.2018)

De la 1 la 10 din totalul de 14

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.