Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Nescris

Charles Martin

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte.
43,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"Un roman fascinant... Charles Martin a luat firele povestii sale si mi le-a infasurat in jurul inimii. Personajele sale de neuitat, care se confrunta cu trecutul ascuns si isi cladesc viitorul cu credinta, prietenie si har, te captiveaza."

-- Elin Hildebrand, autoarea romanului "Beautiful Day"

***

O actrita care fuge de trecut isi gaseste scaparea alaturi de un barbat care se ascunde de viitor.

Cand cineva doreste sa dispara, o locuinta bine ascunsa pe una dintre Cele Zece Mii de Insule de langa coasta Floridei este un loc numai bun. Doua barci bunicele si o buna cunoastere a artei pescuitului si omul o poate scoate la capat fara a fi nevoit sa dea vreodata ochii cu un alt suflet. Nu e o viata rea, dar singura persoana care il leaga de lumea celor vii, motivul pentru care se afla inca intre ei, chiar daca numai la periferie, ii cere ajutorul.
Parintele Steady Capri e destul de priceput cand vine vorba sa-i ajute pe altii. Insa se teme ca problemele lui Katie Quinn il depasesc. Katie e o actrita celebra in intreaga lume, cu o poveste mult prea des intalnita. Faima pare sa o fi dus la autodistrugere. Steady stie ca adevaratul motiv al dorintei ei de a-si pune capat vietii e prea adanc ingropat pentru ca el sa-l poata descoperi. Insa exista cineva care s-ar putea sa o mai poata salva de ea insasi.
El ii va arata o alta cale de scapare, o cale de a trai o viata noua. Dar, inainte de a-si gasi pacea, Katie trebuie sa se confrunte cu trecutul. In cele din urma, el va fi nevoit sa-si paraseasca locuinta izolata si sa-si sacrifice linistea gasita, pentru a o ajuta. Vor parasi coasta Floridei, indreptandu-se catre zona rurala a Frantei, unde vor descoperi povestea nescrisa a trecutului, dar si a viitorului lor.

"Charles Martin este un narator dinamic si plin de fantezie... «Nescris» este o poveste navalnica avand o intriga transcontinentala."

-- Karen Spears Zacharias, autoarea cartii "A Silence of Mockingbirds: The Memoir of a Murder"

Charles Martin, autor al unor bestselleruri New York Times, a scris inca opt romane, dintre care cele mai recente sunt "Thunder and Rain" si "Muntele dintre noi". Cartile sale au fost traduse in saptesprezece limbi. Locuieste in Jacksonville, Florida, impreuna cu sotia si cei trei fii.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23655
Autor Charles Martin
Editura Kerigma Beletristic
Nr. pagini 298
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (12)

Pentru iubitorii de lecturaComentariu de Daniela
Evaluare
Toate romanele lui Charles Martin sunt minunate, dar "Nescris" este fenomenal. Nu cred sa fi citit vreodata vreo carte in care sa nu vreau sa sar peste absolut niciun cuvant, fie el si de legatura. Daca in general ma intereseaza sa vad poveste si invataturile din spatele ei, aici pe langa asta a fost o adevarata placere sa citesc si atat. Recomand cu incredere. Balsam pentru ochi.... si minte. (Postat pe 02.02.2018)
O proza frumoasa Comentariu de Syra
Evaluare
Cateodata ma uimeste capacitatea acestui scriitor de a crea scenarii atat de variate si pline de culoare. Si cartea de fata nu face exceptie. O carte despre un nou inceput, despre trecut, prezent si viitor. Despre cat de putin depinde de bunastarea materiala fericirea si implinirea sufleteasca. Are intr-adevar o imensa incarcatura emotionala si spirituala. I-o recomand oricui! (Postat pe 03.09.2017)

De la 11 la 12 din totalul de 12

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.