Bine ai venit!         

 
 
 

Nelămurit? Cele mai importante cinci întrebări existențiale care te pun pe gânduri

Andy Steiger

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte.
Browse
35,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Casa noastra este un bot mic de roca umeda, aparent nesemnificativa, care se invarte in jurul unei mingi masive de foc, suspendata intr-un spatiu nesfarsit, rece si intunecat.
Gandeste-te la lucrul acesta pentru o clipa. Pare terifiant si provocator deopotriva.
De ce suntem aici?
Este tentant sa trecem prin viata fara sa ne gandim vreodata ca am putea face parte dintr-o poveste care este mult mai mare decat a noastra. S-a zis de multe ori ca venim pe lume fara nimic si plecam fara nimic. Dar care este, de fapt, realitatea?
Andy Steiger ofera o abordare captivanta, sincera si usor de inteles a celor mai mari cinci intrebari ale vietii, care te va provoca sa ai o viziune corecta asupra lumii si asupra modului in care traiesti in ea.
In ciuda faptului ca traim in epoca informatiei, cand vine vorba de a oferi raspunsuri pertinente la cele mai importante intrebari ale vietii, cultura noastra a facut ca aceste intrebari sa para fara raspuns. De ce suntem aici? Exista Dumnezeu? Toate religiile duc la Dumnezeu? De ce exista rau, Exista viata dupa moarte? – sunt intrebari pe care Andy Steiger te ajuta sa le explorezi cu onestitate, claritate si profunzime dintr-o perspectiva biblica asupra lumii.
Abordarea adecvata a acestor subiecte poate face mai mult decat sa iti stimuleze doar mintea. Gasirea raspunsurilor corecte iti poate insufleti viata intr-un mod absolut incantator si satisfacator.

Despre autor

Andy Steiger este fondatorul si presedintele Apologetics Canada, o organizatie dedicata sa ajute bisericile din Canada sa inteleaga si sa se implice mai bine in cultura actuala. El a creat si gazduit The Thinking Series, o serie de mesaje video ce acompaniaza aceasta carte, in care raspunde la cele mai mari cinci intrebari ale vietii. Andy vorbeste despre aceste subiecte si la nivel international, in universitati, conferinte, biserici, inchisori si cafenele. In prezent, este doctorand la Universitatea din Aberdeen, Scotia. Andy este originar din Portland, Oregon, si locuieste in prezent in Ab-botsford, Columbia Britanica, impreuna cu sotia sa, Nancy, si baietii lor.
Sheri Hiebert a absolvit facultatea de Literatura Engleza si este pasionata de cuvantul scris. Se straduieste sa-si foloseasca talentul in scris in slujirea lui Dumnezeu si in motivarea oamenilor.

Cuprins

Multumiri  11
Cuvant-inainte de Sean McDowell 13
Prefata 15
Capitolul intai: Care este sensul vietii? 19
Capitolul doi: Exista Dumnezeu? 45
Capitolul trei: Toate religiile duc la Dumnezeu? 79
Capitolul patru: De ce exista rau? 103
Capitolul cinci: Exista viata dupa moarte? 133
Capitolul sase: Viata de ucenic 161
Note 173
Ghidul cititorului 195
Despre autor 207
Despre coautoare 209

Aprecieri pentru aceasta carte

Avem nevoie de mai multi ganditori si scriitori precum Andy Steiger. Aceasta carte a lui este un exemplu grozav al modului in care oamenii sunt provocati sa raspunda la intrebarile care conteaza cu adevarat.

— Lee Strobel

„Andy Steiger a realizat ceva foarte dificil in lumea moderna. A scris o carte extraordinar de capti-vanta care abordeaza cele mai importante intrebari care haituiesc toti oamenii rationali de pe pla-neta. Si a facut-o cu un fler innascut... Este o carte care aduce speranta si lumina tuturor – atat celui credincios, cat si celui mai inveterat sceptic. Rar gasesti o cale mai buna de a creste in har, adevar si bucurie.”

— Craig J. Hazen

Andy Steiger este o voce unica printre autorii de pledoarii crestine. El intelege cultura, are o abor-dare sarmant de tinereasca si o pasiune neinfricata de a impartasi Evanghelia. Mai presus de orice, Andy si-a exersat si si-a cizelat abordarea ani de zile prin cafenele si alte medii publice. Daca vrei sa intelegi cum sa abordezi cele mai controversate probleme ale vietii ca sa poti raspunde mai eficient la cele mai presante probleme ale culturii, Nelamurit? este o carte absolut necesara.

—J. Warner Wallace, detectiv de cazuri nesolutionate, autor al cartilor Cold-Case Christianity si God's Crime Scene

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28361
Autor Andy Steiger
Editura Scriptum
Nr. pagini 210
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila, cu flapsuri
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786060311034

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.