Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Dor de vesnicie

Carmen

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

 
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60039
Artist Carmen
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (11)

Comentariu de elena si dani
Evaluare
ne rugam ca domnul sa te tina asa cum te-am cunoscut si sa nu privesti inapoi nici o clipa.te iubim (Postat pe 07.10.2008)
Comentariu de Emilia Silaghi
Evaluare
vocea ta imi ajunge pana in adancul inimii,nu ma mai satur sa te asculDomnul Isus sa fie cu tine incontinuare (Postat pe 01.09.2008)
Comentariu de MANUELA STANCIU
Evaluare
AI O VOCE MINUNATA O REVERBERATIE ARTISTICA, ENTUZIASMATA O EXPRESIE MUZIKLA DEOSEBITA O INSIRUIRE DE NOTE CERE MA MISCA PROFUND.AI UN AIBUM VERITABIL CARE MERITA SA FIE ASCULTATA.AI UN FARMEC DEOSEBIT SI O ABORDARE BINE PERSONALIZATA. DOMNUL SE TE BINECUVINTEZE,MULTA PACE. (Postat pe 16.02.2008)
Comentariu de NICO
Evaluare
II IMPRESIONANT MI-A PLACUT MULT DE TOT BAFTA IN CONTINUARE SI TINE TOT ASA (Postat pe 15.12.2007)
Comentariu de valy M
Evaluare
nu am avut nicio clipa intentia de ai face rau.Voiam sa spun doar ca sant scarbit de muzica ce-a introdus-o tineretul in biserica,versuri prea putin spirituale puse pe melodii lumesti.Interesant e ca muzica sfanta ce a daruit-o Domnul surorii noastre,Carmen Prodan nu este apreciata deloc de ei,motivand ca sora foloseste stilul popular al oamenilor simpli.Santem intoxicati cu cantari traduse din engleza sau germana,creatii concepute de oameni imbuibati a caror relatie cu Dumnezeu lasa mult de dorit.Carmen,slujeste poporul Domnului folosind cantari inspirate de Duhul Sfant.Asta nu este o lauda magulitoare care sa-i faca rau,ci o constatare realista,o apreciere sincera a ostenelii ce o depune pentru Domnul!Spun in fata Lui Dumnezeu,am intalnit destui copii ai Domnului ce iubesc acest stil sfant de a-L lauda pe Domnul si multumesc Lui Dumnezeu pentru roadele binecuvantate ce se vad in viata lor!Domnul sa-si intareasca slujitorii Lui:Carmen, Liteanu,fr.Wagner,fr.Balan,Hartie,Aschilean,Stirb,Sfara si pe multi altii care-L iubesc pe Domnul si se ostenesc pentru ai da Bisericii Lui Dumnezeu binecuvantata ocazie de a inplini cuvantul Domnului din psalmul 149 cu versetul 1, ps. 40 cu 3, ps. 33 cu 3, ps. 98 cu 1, si mai nou,Isaia 42 cu 10!AMIN! (Postat pe 02.04.2007)
Comentariu de cristi m.
Evaluare
clasamentele nu fac bine nimanui .Ii sugerez lui valentin sa nu faca rau ,in mod involuntar, cantaretei, prin comenterii de genul acesta (Postat pe 30.03.2007)
Comentariu de manolache valentin
Evaluare
Fara a incerca sa te flatez,Carmen pot sa iti spun ca dintre toate interpretele ce canta muzica religioasa tu te situezi detasat in top nr 1.Bravo Carmen,te iubim si ne rugam domnului sa te ajute in continuare in slujba Lui. (Postat pe 06.03.2007)
Comentariu de cristi m.
Evaluare
Domnul sa te binecuvinteze si sa te ajute sa il slujesti cu si mai multa ravna si inspiratie . Imi plac mult cantarile tale.Ma bucura pasiunea si focul pe care le pui in cintecele tale (Postat pe 28.02.2007)
Comentariu de olea
Evaluare
Este un album mai mult ca excelent .Domnul sa te binecuvinteze!!!!!!!!!!!!! (Postat pe 02.02.2007)
Comentariu de debora
Evaluare
melodia"dor de vesnicie" este minunata,la fel si celelalte dar asta iese in evidenta in mod deosebit.D-l sa fie cu tine Carmen! (Postat pe 26.12.2006)

De la 1 la 10 din totalul de 11

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.