Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Sublim

Andra Hangiuc

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Sublim este albumul de debut al Andrei Hangiuc. Cu o personalitate vocala de invidiat si inconfundabila, Andra Hangiuc este cu siguranta una dintre cele mai valoroase voci din Romania. Albumul este unul pe masura interpretei, cu un aranjament muzical si vocal de exceptie. Melodiile sunt in totalitate compozitii proprii. Genul muzical abordat este pop.
Vezi mai mult

Lista piese

1. Aproape de cer

2. Ava

3. Cu Tine...

4. Cuvantare

5. Gata

6. La Tine alerg, Isus

7. Oare ce cuvinte...

8. Pasii mei

9. Stai cu Domnul

10. Te voi slavi!

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60331
Artist Andra Hangiuc
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (38)

Comentariu de secret
Evaluare
pt "pt secret" ai dreptate draga,,, dar vezi si mie mi-a zis alti site-ul asta si am fost provocata de alti (Postat pe 08.11.2007)
Comentariu de pt.secret
Evaluare
nu am nimik cu tine,nici cu viata ta,insa fa bine si nu batjocori,cintaretii!intelege ca nu ai dreptul tu!e muzica dedicata DOMNULUI nu tie!daca nuti place ,nu batjocori,deoarece ca si crestina trebuie sa dai exemplu,sa fii lumina pt.ca aici vin si necredinciosi,si citesc si ce vad?ura ,batjocura,invidie?!orice muzica care il lauda pe domnul o ascult!si apreciezi pe cei care fac aceasta lucrare...! (Postat pe 03.11.2007)
Comentariu de secret
Evaluare
for "pt. secret" you know, for me is much easier to write in english becouse I live in England and I use to speak and write only english and not just that but I lived in Romani until I was 5 years and now I'm 18, then I leaved Romania, of course together with all my family,, now I told you a bit of my story... I would like to know you if you want too .. my email address is deliadiana184@yahoo.co.uk (Postat pe 02.11.2007)
Comentariu de pt.cei ce se ocupa cu site
Evaluare
va rog cititi pe la toti cintaretii si mai ales la simina acolo diavolul loveste rau....caci e tare gelos,,,,,stergeti mizeriile unora care numai batjocoresc ,ca altceva bun nu stiu sa scrie....eu nustiu cum ajung in posesia internetului astfel de oameni.......daca nu e pocainta leas recomanda cartea bunelor maniere,caci suntem oameni siar trebui sa fie respect intre noi....nu mai zic de crestini,caci unii nu dau dovada nici pe departeee! (Postat pe 02.11.2007)
Comentariu de pt.secret
Evaluare
asculta ceti place,si nu e treaba ta ce ascult eu....!dar poate nici mie numi place o anume muzica,dar nu batjocoresc!si scrie in romina....si eu locuiesc in chicaho,dar nu vreau sa ma dau mare!sper ca nu ai uitat romina! (Postat pe 02.11.2007)
Comentariu de secret
Evaluare
"pt secret"... Well of course I listen different artists and groups. One of my favourite artists are Lacramioara Asandoaie,Groza broathers, Ligia Bodea, Onisim Grab and I also like groups such as Continental, Speranta and much more, I just gave you an idea about king of music that I listen to. (Postat pe 02.11.2007)
Comentariu de pt.secret
Evaluare
cine esti tu de cuiva trebuie curaj sati dea tie raportul,femeie?ce muzica ascult...si te rog laso moale cu criticile si judecatile,ca tu nu esti dumnezeu...sa decizi fiecare ce muzica trebuie sa cinte...incearca sa vorbesti frumos ca apari la fiecare cintaret cu un vocabular mizerabil de tot! (Postat pe 29.10.2007)
Comentariu de pt secret
Evaluare
Ai curaj sa ne spui ce muzica asculti? ...sau macar defineste muzica crestina...sau ce gen muzical ar fi crestin?...Te rog doar sa nu enumeri nici un nume strain de trupa sau titlu de melodie tradusa.Asta pentru ca esti roman si traiesti in Romania (Postat pe 28.10.2007)
Comentariu de secret
Evaluare
pt "pentru secret" imi pare bine sa-ti spun ca nu sunt femeie ci domnisoara si ce crezi ca toti de mai sus care nu sunt de-acort cu stilul acesta de muzica strica imaginea crestinului??? crezi ca numai tu ii dai designul??? (Postat pe 25.10.2007)
Comentariu de pt seecret
Evaluare
tu,femeie,nu ai cei 7 ani deacasa?macar vorbeste frumos...nu fa tu regula in dreptul fiecaruia...si strica imaginea crestinului! (Postat pe 18.10.2007)

De la 11 la 20 din totalul de 38

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.