Bine ai venit!         

 
 
 

Stiu ce cred!

Continental

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Traim intr-un context in care majoritatea oamenilor isi aleg valorile si isi formeaza principiile in functie de propriile ambitii, nevoi, incredintari, valori si convingeri, care de multe ori nu sunt dupa voia Celui ce ne-a creat. Ca si copii nascuti din Dumnezeu, trebuie sa ne cunoastem foarte bine identitatea, trebuie sa fim convinsi ce credem,... sau mai bine zis... in cine credem.
"Stiu ce cred!" este titlul sub care cei din grupul Continental au strans 10 cantece care prin muzica, versuri si o interpretare pe masura, vor naste in mintea ascultatorilor multe intrebari, raspunsuri si, totodata, dorinta de a-L cunoaste mai mult pe El.
Vezi mai mult

Lista piese

1. Stiu ce cred

2. Fii a mea lumina

3. Timpul nostru

4. La crucea Ta

5. Isus e viu

6. Doar Tu ma cunosti

7. Noi am ales

8. Ma inalti

9. Tot ce imi doresc

10. Dragostea Ta

11. Traiesti (bonus track ContiKids)

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60529
Artist Continental
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (41)

Comentariu de Damatrix
Evaluare
cred ca Halin se referea la o oarecare evolutie, mishule..lumea se schimba..mai demult citeam la lumina lumanarii, acum, avem curent electric..ar fi absurd sa nu accepti nimic din evolutia buna a lumii.. cred ca la asta se refera..nicidecum la exemplul dat de tine.. cu toata blandetea! (Postat pe 26.02.2008)
Comentariu de Mai...
Evaluare
...Mishule n-ai inteles!!! (Postat pe 25.02.2008)
Comentariu de Mishu
Evaluare
HAlin iarta-ma dak te-am suparat dar asta asa e.Acum nu vreau sa ma intelegi gresit (ca Domnul nu gaseste placere in cantecele voastre - nu pot sa spun asta)dar totusi este un site sau mai bine zis aici unde vb noi un forum crestin si tre sa ne indemnam cu blandete, macar pentru simplul fapt ca ne numim ,,frati".GBU (Postat pe 25.02.2008)
Comentariu de Mishu
Evaluare
Ma farte HALin in primul rand cand mustri pe cineva nu o faci in felu' asta adik cu nervi(pun pariu ca i-ai avut can ai zis asta)si mai este ceva oare Domnul se schimba? nu gaseste El placerea in aceleasi lucruri in care-si gasea si in vechime?(nu conteaza ca lumea se schimba EX: lumea din ziua de azi curveste Solutia:hai sa curvim si noi...cam asta vrea Domnul??)sau cantam sa placem oamenilor nu Domnului??Acum nu vreau eu sa spun ce gen de muzica ii place Domnului dar motivatia ta pentru faptul ca voi cantati alt gen de muzica, nu a fost una buna. (Postat pe 25.02.2008)
Comentariu de cristi
Evaluare
parerea mea ca sunt minunate toate dar>multi crestini vor sa va asculte vocea si versurile cu care va inzestrat dumnezeu dar?/sunt pe bani? bunul dumnezeu fie cu voi cu toti amin (Postat pe 24.02.2008)
Comentariu de Zola
Evaluare
Sincer este o diferenta mare intre actual album si cele precedente,imi placea mai mult cum ati cantat in cele precedente decat cum ati cantat acum,sper sa fie doar o perioada si sa va reveniti la modelul care v-a consacrat!...Dl cu voi (Postat pe 12.02.2008)
Comentariu de eu
Evaluare
ai dreptate damatrix...a vb gura mea fara mine...iam confundat..e o alta formatie care seamana q continental la denumire si...sorryy....domnul cu toti... (Postat pe 02.02.2008)
Comentariu de eu_george_28
Evaluare
dragi continentali, pentru viata mea ati fost si sunteti o binecuvantare!Fie ca Dumnezeu sa va foloseasca si in continuare mai mult, si mai mult, in ciuda oricaror piedici de orice fel! (Postat pe 01.02.2008)
Comentariu de V.Alin
Evaluare
Sa admitem...continentalii nu mai sunt cei de la inceput... sunt mult mai maturi...sunt si altii carora li s-a dat posibilitatea sa spuna CE CRED prin cantare in toata lumea, sunt niste oameni care au ajuns sa-si sacrifice la un moment dat familiile si sanatatea si tot ce au avut sa fie luni de zile in microbuze, fortandu-si limitele in mod constant. Da... cine mai e acelasi... cu ce a fost.. Si in ce tine de muzica... putini mai asculta ce ascultau acum 2, 3 sau 5 ani. Personal sunt extrem de incantat de acest ultim album, pentru mine Piesa 6 este si ramane una din cele mai puternice piese din Romania, mi-a influentzat si intarit viatza. E trist sa-ti dai seamna ca sunt oameni care vad rau... si ajung rau. CONTINENTALILOR... Tata sa va ajute in continuare... si nu uitati cine sunteti...niste simpli oameni ai lui Dumnezeu, cu care El se mandreste si face minuni... (Postat pe 29.01.2008)
Comentariu de Damatrix
Evaluare
as fi foarte curioasa sa stiu de unde stie domnisoara "eu" care muzica e pe placul Domnului si care nu... (Postat pe 28.01.2008)

De la 21 la 30 din totalul de 41

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.