Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

In tara eterna

Speranta

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Un album special dedicat memoriei lui Marius Gorcea, fostul solist al grupului SPERANTA.

Albumul de fata include piese interpretate si, partial compuse de Marius Gorcea. Pentru cei ce au apreciat muzica grupului SPERANTA, recomandam aceasta noua aparitie muzicala pentru o colectie de suflet. Piesa IN TARA ETERNA a rasunat pe stadioane in prezenta a mii de romani adunati sa asculte mesajul Evangheliei.

Acest album a fost realizat in memoria regretatului solist Marius Gorcea si lansat in timpul turneului misionar 2004. Este un album unic, prin aceea ca include pe coperta mai multe imagini desprinse din viata sa, dar si prin informatiile biografice ce consemneaza in cuvinte activitatea lui in slujire. De asemenea, unele din piesele incluse pe album au facut parte din repertoriul prezentat de SPERANTA in aceasta vara. Textul biografic expus pe coperta albumului a facut inconjurul lumii in acele dramatice zile (decembrie 2004) ce au marcat lumea crestina romaneasca. Multe publicatii crestine au preluat si transmis mai departe acest text, iar nu mai putin de 10.000 de romani au primit prin posta electronica fragmentele biografice.
Vezi mai mult

Lista piese

1. In tara eterna

2. Numai pe Tine

3. Meditand la viata aceasta

4. Vom canta

5. Te-am chemat

6. Am fost vazut

7. Nu te teme, nu descuraja

8. Ca un cerb

9. Vrednic esti de cinste

10. Voi binecuvanta

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60078
Artist Speranta
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (29)

Comentariu de crystyna
Evaluare
ma bucur foarte mult de grupul speranta chyar dak nu may este maryus gorcea melodya mea preferata este in tara eterna domnul sa va bynecuvynteze multa pace eu sunt in italya sy ascult mereu volumele voastre pace va yubesc (Postat pe 31.07.2008)
Comentariu de oana iasi
Evaluare
DUMNEZEU SA O BINECUVINTEZE PE MARCELA SI PE DENIS (Postat pe 04.07.2008)
Comentariu de oana iasi
Evaluare
marius gorcea a fost si va ramane mereu vocea exceptionala pe care am auzito vreodata. am citit cartea lui marius ,ooooo Doamne de am fi toti ca el!!!!!un exemplu pentru fiecare care va citi cartea sa. sa fiu un bun slujitor in armata Domnului, imi doresc. dincolo de cer ne astepta marius gorcea si cand vom pleca cu toti, il vom revedea in IMPARATIA LUI DUMNEZEU. nu am avut sansa sa-l cunosc pe pamant dar sunt sigura ca il voi cunoaste in cer, acest om a lui Dumnezeu. (Postat pe 04.07.2008)
Comentariu de maria suceava
Evaluare
cea mai frumoasa voce pe care am auzit-o vreodata in afara de a lui JESUS este a lui! a fost un om deosebit D-l sa-i rasplateasca pe deplin acolo unde a plekat sa-l intalneasca pe Cel caruia i-a dedicat tot timul lui toata tineretea! pt mn este un om deosebit si a lasat in urma lui o pilda! despre album ....toate piesele sunt fff frumoase! GOD BLESS YOU SPERANTA!By God! (Postat pe 12.03.2008)
Comentariu de rebeca romania
Evaluare
O fost un om de nedescris in cuvinte.are o voce calda,blanda canta din inima curata.putini oameni mai sunt ca el cu asa daruire.sper ca ma voi intalni cu el!in viata asta n-am avut sansa dar stiu ca dincolo il voi vedea cantand cu ingerii. (Postat pe 04.02.2008)
Comentariu de aurelia
Evaluare
ferice de cei ce mor in domnuldomnul sa binecuvanteze familia lui marius (Postat pe 03.02.2008)
Comentariu de miha
Evaluare
un album deosebit la fel ca si celelalte imi place fff mult speranta dar imi pare rau ca marius nu mai e se simte lipsa lui chiar daca si gabi canta frumos.Dumnezeu sa binecuvinteze grupul speranta si in special pe Marcela si pe dennis Gorcea. (Postat pe 20.01.2008)
Comentariu de anghel hondar
Evaluare
Dumnezeu sa va binecuvinteze! foarte frumos! amin (Postat pe 06.01.2008)
Comentariu de dori
Evaluare
Cea mai minunata voce, care va rasuna frumos si in tara eterna!Am vrea sa-l auzim cantand si acolo...A fost un om deosebit...azi am terminat de citit cartea "O viata sub semnul slujirii". Ce indemnuri minunate si ce daruire...la fel de patrunzatoare sunt si versurile cantarilor. (Postat pe 23.12.2007)
Comentariu de roxy
Evaluare
chiar dak nu sa gandit ca dupa ce va canta acest cantec el va pleca in acea tara domnul a hotarat sal ia la el in tara eterna (Postat pe 11.09.2007)

De la 11 la 20 din totalul de 29

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.