Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

In maretia Ta mergem inainte

Rebeca & Andreea

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

In maretia Ta mergem inainte este un album care cuprinde atat compozitii cat si piese cunoscute. Rebeca si Andreea au realizat acest album calauzite de pasiunea pentru Cel care le-a dat viata si din mana caruia primesc toate lucrurile�Dumnezeu.
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60357
Artist Rebeca & Andreea
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (29)

Comentariu de emy-boy
Evaluare
Un album intra-devar reusit! le-am auzit live in botosani,Domnul a pus in ele ceva!FIE BINECUVANTATE SI MERGETI INAINTE CU DOMNUL chiar daca furtuna este mare,cu Domnul nostru ve-ti iesi biruitoare! (Postat pe 27.05.2006)
Comentariu de Rebeca si Andreea
Evaluare
<b>Cei ce doresc sa intre in posesia negativelor albumelor 1 si 2 ale noastre o pot face contactandu-ne la tel. 0746392220.</b> (Postat pe 27.05.2006)
Comentariu de jimmy
Evaluare
ce sa mai cimetez eu nu sunt un critic de arta nici un compozitor si nici un artist dar muzica crestina nu trebuie comentata daca aduce lauda lui atunci totul e ok daca e facuta pentru bani atunci ami avem ce comenta pina atunci mergeti inainte (Postat pe 27.05.2006)
Comentariu de the best friend
Evaluare
Hi there!Sunt superbe fetele si muzica lor:) Se lupta diavolul sa le scoata afara de pe cale dar Domnul va ramane langa ele.sunt judecate pe nedrept si nu e corect.Nu le cunosc dar totusi vorbesc.Sunt niste fiinte minunate,si oridecate ori voi avea posibilitatea sa vorbesc despre ele am sa o fac cu cea mai mare placere! Rugati-va pentru ele nu le judecati! Gby (Postat pe 27.05.2006)
Comentariu de Benny G
Evaluare
Primul album il am ... Si sa stiti ca mi`a placut ... iar din al 2-lea ... am ascultat cateva melodii ! Sunt frumoase atat timp cat sunt cantate spre Lauda lui Dumnezeu! Dumnezeu sa va binecuvanteze! Beniamin Gavris (Postat pe 27.05.2006)
Comentariu de adi
Evaluare
o inima plina de iubire nu va inseta niciodata,si din suferinta se nasc laude CELUI PREAINALT.O inima a inchinarii are pret inaintea LUI...AVEM UN DUMNEZEU CARUIA I SE CUVINE TOATA LAUDA...SA-L IUBIM ASA CUM EL NE-A IUBIT...pana la capat (Postat pe 24.05.2006)
Comentariu de ovidiu popa
Evaluare
Cel mai tare album! Rebeca,andreea Domnul sa va binecuvanteze!v-am ascultat live la Arad la biserica frateleui Tipei.Sunteti de best.Domnul sa va ajute sa scoateti precum speranta:))pupici si IUBASCA-VA ISUS (Postat pe 23.05.2006)
Comentariu de beni
Evaluare
as vrea o adresa postala daca se poate si D-l sa va binecuvinteze pentru toate cantarile si pentru tot ce este in acest sait (Postat pe 22.05.2006)
Comentariu de Eusebiu Criste
Evaluare
E un album reusit,durerea e ca nu e vocea lor reala,cel putin a lui Rebeca,ea are o voce foarte placuta,mult mai plina de cat o scoate cd!:) sunt niste scumpe.Sunt fete pocaite.Merita.Domnul sa le binecuvanteze (Postat pe 17.05.2006)

De la 21 la 29 din totalul de 29

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.