Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Isus pentru ultima generatie

Adi Gliga Praise

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Isus pentru ultima generatie este un album de lauda si inchinare care cuprinde exclusiv compozitii romanesti. Desi in Romania se folosesc mai mult traduceri pentru acest gen, noi credem ca se pot naste, din Dumnezeu si chiar in natiunea noastra, cantece care pot contribui la o trezire spirituala si la un mod de viata care sa restaureze domnia lui Isus in aceasta tara!
Vezi mai mult

Lista piese

1. Vrednic de-nchinare

2. Nu pot exista

3. De cine sa ma tem?

4. Iti multumesc

5. Numele Tau

6. Goana dupa vant

7. M-asteapta

8. Peste munti

9. Aleg sa Te urmez

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60421
Artist Adi Gliga Praise
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (55)

Comentariu de delia-medias
Evaluare
pentru ``nu-i important``: ai citit vreodata in Biblie de etapele omului nascut din nou? ei bine, afla ca la inceput un om e bebelus si asa mai departe. Creste. Tu daca ai avea un bebe la inceput i-ai da doar lapte. E normal. Dar pe masura ce creste ii dai si `bucate tari`. Daca vezi ca nu le poate `digera` nu-i asa ca te-ai ingrijora putin. Ai zice `copilul asta e bolnav!`..grav!.. Asa stau lucrurilr si in privinta lui..sunt de acord ca poate creste mai greu, dar... cam greu. Da, nu sunt un critic, dar cineva ar putea sa-i spuna ca nu e bine (cam greu). De ce sa-l lasam sa moara? a? sau isi omoara constiinta spunand `lasa ca Dumnezeu se uita la inima nu la fizicul meu` desi stie ca nu e bine ce facem...sa dea Domnu` sa se mai pocaiasac si in privint asta....sunt cam dura? asa sunt eu si nu pot lasa lucrurile asa...:) poate, citind comentariile astea s-ar mai pocai putin sau macar si-ar da seama de gravitatea situatiei lui (Postat pe 12.09.2008)
Comentariu de nu-i important
Evaluare
inca ceva...referitor la muzica lui Adi: dupa mine...cel mai bun cantaret de muzica crestina din Romania, ptr. ca impreuna cu darul primit el i-si pune toata inima in cantece! Si asta atinge inimi! (Postat pe 04.09.2008)
Comentariu de nu-i important
Evaluare
v-ati gandit cumva ca nu toti au ajuns la acelasi nivel de credinta? Adi e de numai 8 ani pe calea Domnului...deci lasati-l sa slujeasca Domnului cum stie el mai bine...incurajati-l si RUGATIVA pentru el...pentru ca de asta are nevoie. Oamenii nu pot schimba gandirea cuiva...numai DUMNEZEU! Cred ca toti a-ti vazut si simit ca Adi Gliga a primit de la DUMNEZEU un DAR MARE...si el lucreaza cu el si nu-l tine ascuns...cum poate fac multi care sunt in rest din toate punctele de vedere (parul etc.) dupa voia Domnului. Dar ce folos?...daca i-si ingroapa talantul! Domnul sa fie cu noi cu toti si sa ne lumineze pe fiecare sa vedem clar toate lucrurile prin ochii LUI! God bless YOU! (Postat pe 04.09.2008)
Comentariu de delia-medias
Evaluare
Ma, fratilor! hai acuma sa fim realisti!Eu sunt de-acord sa nu judecam ca si noi vom fi judecati.Dar...poae e unu` mai fixst si se poticneste.deci gliga e o piatra d poticnire pentru respectivul.Si daca e pocait in adevaratul sens al cuvantului isi poate taia parul.Cum canta el in cantecul ala?:``Aleg sa te urmez``cum? cu parul lung??Uitati-va si voi in Biblie ce a scris Pavel ca pentru o femeie e o rusine sa poarte parul scurt caci e considerata ca si cum ar fi rasa, si pentru barbat e o rusine sa poarte parul lung..In fine...nu vi se pare anormal ca un om sa vina in fata lui Dumnezeu in halu` asta..si ce zice un necrestin?? astia se cred `sfinti` si nu se diferenteaza cu nimic de noi...mai ganditi-va un pic si voi... si dup-aia mai vorbim (Postat pe 05.08.2008)
Comentariu de belgia
Evaluare
mai bine am tacea din gura................ca toti sintem pacatosiii (Postat pe 22.05.2008)
Comentariu de o anonima...
Evaluare
akm serios..nu mai judecati ca sa nu fiti judecati....nu asha scrie akolo???Dumnezeu ne cunoaste mai bine decat ne cunosc cei din jur...asha k...kine nu a auzit prin kte nu o trecut el saracu...il compatimesc...Dumnezeu la ajutat si a trecut peste toate... (Postat pe 12.05.2008)
Comentariu de Bianca
Evaluare
Multumim pentru clipele de cer si de cercetare aduse in casa noastra de muzica ta atat de bine armonizata, intr-o sincronizare perfecta a vocii cu instrumentalul.Ai restaurat bucuria mantuirii si nadejdea vietii vesnice in sufletele noastre.Esti o unealta in mana Domnului si un vas de cinste ales de Insusi DUMNEZEU. (Postat pe 18.03.2008)
Comentariu de Dani-Lavi(INEU_
Evaluare
Abia asteptam sa vii pe 12 aprilie la INEU sa te ascultam cantand,sa stii ca muzica ta chiar poate intoarce vieti la D-zeu.Domnul sa-ti dea biruinta in ceea ce faci ca o faci minunat,Domnul sa te binecuvinteze,amin (Postat pe 16.03.2008)
Comentariu de un pacatos
Evaluare
Muzica lui Dumnezeu trebuie sa fie cantata de oameni cu Duhul Sfant si atata timp cat muzica lui Adi Gliga schimba vietzi nu va legatzi de el doar pt ca voua va place pe ton de acordeon sau populara si a lui e cantata la chitara .In legatura cu paru nu are par lung sau nu stiu ce inteleg eiu prin LUNG.Bucuratzi-va ca Dumnezeu lucreaza prin el (Postat pe 29.02.2008)
Comentariu de Dani
Evaluare
Ascultam muzica pe care o canti si indradevar este o muzica care te face sa sinpti cu adevarat ca esti copil a lui DumnezeuDomnul sa-ti dea putere si har.Domnul sa te binecuvinteze. (Postat pe 29.02.2008)

De la 11 la 20 din totalul de 55

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.