Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

In mana Ta

Ekklesia

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Albumul de fata este propus de grupul Ekklesia, un grup format din 35 de tineri bistriteni, membrii ai Bisericii SFANTA TREIME din Bistrita. Repertoriul adoptat este specific genului lauda si inchinare, iar titlul generic al noii productii, IN MANA TA..., reflecta declaratia de admiratie a acestor tineri la adresa lui Dumnezeu. "Toata inchinarea, toata adorarea/ Tie-ti daruiesc, Domnul meu..." reprezinta expresia inchinarii totale, a daruirii launtrice fata de Cel caruia I se cuvin laudele noastre. Ekklesia aduce in atentie un proiect muzical format din 10 piese, respectiv 9 cantari preluate din repertoriul international si o piesa instrumentala. Liderii grupului sunt Viorel Deac si Lemuel Sigartau. Piesa reprezentativa a acestui album o reprezinta IN MANA TA..., dupa care a fost inspirat si titlul proiectului muzical. Tinerii grupului Ekklesia considera ca acest album era necesar, deoarece in ocazii diverse li s-au solicitat casete sau CD-uri cu muzica lor.
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60153
Artist Ekklesia
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (89)

Comentariu de C'est moi!
Evaluare
Am o nelamurire si o intrebare in acelasi timp: cum poti cumpara o caseta daca pretul minim al unei comenzi este de 9 RON? Nu vad sensul existentei casetelor si mai ales al pretului lor.Esti oarecum fortat sa iei CD-ul.Very funny! (Postat pe 13.11.2007)
Comentariu de adriana
Evaluare
merita toti banii. superrrrrrrr (Postat pe 17.10.2007)
Comentariu de GOD BLESS YOU
Evaluare
imi place foarte mult v. good GOD BLESS YOU (Postat pe 13.10.2007)
Comentariu de Ramona Rostas
Evaluare
va rog sa cintati toto cintecul: a fost cinda o vreme-ahava.dumnezeu sa fie cu voi toti amin. (Postat pe 21.09.2007)
Comentariu de eugen
Evaluare
care sunt piesele din engleza care tot spuneti k le-au copiat??ia-ti auzit live... cel mai frumos grup. god bless you all. (Postat pe 17.08.2007)
Comentariu de Laura
Evaluare
Imi place f mult cum cantati. D-l sa va binecuvanteze si sa va tina tot asa. Mergeti inainte ca d-l e cu voi (Postat pe 14.08.2007)
Comentariu de Cornel din California
Evaluare
Frumos de tot ...voci frumoase si aranjamentul muzical placut felicitari si Dumnezeu sa va binecuvinteze.Un mic sfat pe linga celelalte care leati primit. Mai mult curaj la baieti sa se auda mai tare.Pot sa aibe si ei piese in care vocea lor sa predomine. Este ceva comun la toate piesele din Cd-ul acesta se aude in primul rind numai vocile feminine. CD-ul este reusit. Frumos ...Domnul sa fie lauda voastra. (Postat pe 12.08.2007)
Comentariu de brenda
Evaluare
am ascultat piesele acum pe net pt ca ma intereseaza sa cumpar cd-uri cu muzica crestina.imi place grupul ekklesia(acum am aflat de voi).nu va laud pe voi ci pe cel de sus ca El va inzestrat cu asa voci si tot El va pus pe inima aceasta lucrare.iar daca altii va cririca iertatii caci si Isus a fost mai mult de atat nu doar criticat. (Postat pe 06.08.2007)
Comentariu de Laura
Evaluare
D-l sa va binecuvante si sa faceti totul spre lauda Lui (Postat pe 05.08.2007)
Comentariu de DIANA
Evaluare
D-LUL SA VA BINECUVINTEZE PE FIECARE IN PARTE EL O SA VA DEA TARIE SA MERGETI MAI DEPARTE FITI BINECUVANTATZI MELODIILE SUNT MMMINUNATE SA VA AJUTE D-ZEU SA MAI SCOATETZI ALBUME (Postat pe 12.07.2007)

De la 21 la 30 din totalul de 89

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.