Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 
Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Primele indrumari in muzica le-a primit in cadrul familiei si este de inteles � avand in vedere ca tatal ei a fost si este un renumit artist si poet, Ionica Stoica. A cantat in numeroase randuri alaturi de acest cunoscut artist crestin, iar numarul albumelor in care au evoluat impreuna este destul de mare. Cu toate acestea, albumul de fata este diferit, intrucat surprinde intreaga personalitate artistica a Adrianei Stoica si ii pune in valoare mult mai bine aptitudinile muzicale. Acest lucru se datoreaza in parte si faptului ca la aceasta productie muzicala a lucrat singura. Muzica si versurile pieselor incluse pe album apartin lui Ionica Stoica, insa in interpretarea Adrianei au o nota aparte � imbinare ideala intre ritm si muzicalitate. Adriana Stoica s-a alaturat tatalui in slujirea prin muzica inca de la 12 ani.
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60290
Artist Adriana Stoica
Anul publicarii Nu
Casa de discuri Nu
Suport Nu
Nr. discuri Nu

Comentarii

Comentarii (141)

Comentariu de andreea morosan
Evaluare
Domnul sa fie laudat pt talantul pe care l-a pus in aceasta minunata fiinta, am avut ocazia sa o aud pe cd de mai multe ori, dar aseara am ascultat-o live...ce maret este Dumnezeu!Am reusit sa o cunosc si ea la fel ii multumeste Domnului pt talantul pe care l-a pus in ea...as vrea sa spun ca la ea putem aprecai felul in care foloseste aceast talant...Laudat sa fie Domnul pt tot...andreea morosan-santana(arad) (Postat pe 15.01.2007)
Comentariu de iulia
Evaluare
melodiile tale sint minunate si doresc ca sa tii darul acesta de la domnul pentru slava si onoarea lui ! (Postat pe 14.01.2007)
Comentariu de MIRA
Evaluare
ADRIANA IMI PLACE FOARTE MULT CUM CANTI ESTE DARUL LUI DUMNRZEU PE CARE TI LA DAT.NU NUMAI CA NE CUNOASTEM SUN FATA LUI 9PISTU VULCAN AI FOST LA NOI ACASA SI LA ADUNARE TE PUP (Postat pe 28.12.2006)
Comentariu de sorin
Evaluare
apropo...toti cei care va pricepeti sa laudati...nu uitati singurul care i se atribuie lauda este dumnezeu.pocaitilor pocaiti-va (Postat pe 21.12.2006)
Comentariu de sorin
Evaluare
apropo...toti cei care va pricepeti sa laudati...nu uitati singurul care i se atribuie lauda este dumnezeu.pocaitilor pocaiti-va (Postat pe 21.12.2006)
Comentariu de sorin
Evaluare
sa fii smerita ca multi au inceput bine si s-au dat peste cap- din cauza mandriei (Postat pe 21.12.2006)
Comentariu de Ovidiu Pal
Evaluare
O muzica si o cxalitate vocala inconfundabila, caldura si armonia se contopesc intrun demers artistic de bun gust si calitate! (Postat pe 03.12.2006)
Comentariu de R.
Evaluare
ai o voce minunata si sti cum sa ti-o folosesti!Toate cantarile pe care le canti tu sunt nemaipomenite!...si sper sa ajung si eu vreodata pe urmele tale!!! (Postat pe 01.12.2006)
Comentariu de diana
Evaluare
imi plac fff. mult versurile la cant. Ai mila ....esti o fata deosebite...Domnul sa te binecuvinteze...mi-a placut f. mult cum ai cantat cant ai fost la noi la bise(deva-muntele sionului) (Postat pe 27.11.2006)
Comentariu de moni
Evaluare
o voce minunata, cantari minunate...e superb!mie imi place foarte mult si te ascult cu cea mai mare placere adriana, ramai langa Domnul! GBU, pupici dulci:) (Postat pe 16.11.2006)

De la 101 la 110 din totalul de 141

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 9
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. ...
  9. 15

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.