Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Sunt liber

Adi Lup

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Adi Lup este un om al carui destin a fost marcat de marele dar pe care l-a primit si anume acela de a canta. Nu credem ca gresim afirmand ca astfel de calitati vocale sunt extrem de rare, iar intr-un context cultural crestin mai favorabil, un asemenea talent ar fi fost remarcat si stimulat sa-L laude pe Dumnezeu prin cantare, la nivelul celor mai cunoscute voci. Albumul SUNT LIBER este dovada celor afirmate mai sus. Ascultati-l si bucurati-va de atmosfera inaltatoare pe care o transmite. Probabil multi dintre d-voastra ati avut ocazia sa il auziti laudand pe D-l din timpul cand era in Romania si slujea prin cantare in Biserica Penticostala din cartierul Zorilor - Cluj Napoca, la fel ca si grupurile: Armonix, Yare, Shalom si Laud, o biserica de unde s-au ridicat si se ridica multe valori.
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60190
Artist Adi Lup
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (37)

Comentariu de CauDia
Evaluare
super fain albumu DOMNU SA TE BINECUVINTEZE!!! (Postat pe 13.11.2007)
Comentariu de music man
Evaluare
Mai Emanuel, tu stii muzica? in sfrasit se poate ca o aparut ceva muzica buna siu in muzica romaneasca crestina, ca sunt fffffffffoaret putin cei care canta ceva original sau foarte bun interpretat. Acest album ii un exemplu ca se poate siin romania sa faci muzica. asa ca ceilalti cantareti mai invatati de la cei care stiu, ca indrumare intrebati pe intreaga fam Lup ce inseamna sa canti si sa te pui in slujba Domnului. numai asa se obtine performanta - cu Domnul inainte!!!. Si Eamnuel cand ai sa ajungi si tu sa canti cu Gaither pe scena poti spune ca stii muzica si esti in masura sa dai sfaturi, pana atunci smerenie si rugaciune, sau paote dai un concert cu 321 cu melodii copiate si cantate fara drept de autor, asa ca mai invata muzica si interpretare. Asta inseamna muzica sa il pui pe Domnul pe primul loc nu faima si banii. Adi Domnul sa te binecuvanteze si sa te ajute ca sa ne mai poti da si alte albume cel putin asa de bune. Be blessed (Postat pe 12.09.2007)
Comentariu de Vaszi Romuluss-Dragomir
Evaluare
as vrea un album cu muzica crestina cu Ovidiu Liteanu 1;2;3;4;5.pe adresa Com. Boiu Mare Sat.Prizlop Manastirea Sfintul Andrei si Grigore Nr.166Jud.Maramures sa nu uitati ca eu am stat la Casa de Copii va multumesc (Postat pe 10.08.2007)
Comentariu de Vaszi Romuluss-Dragomir
Evaluare
as vrea un album cu muzica crestina cu Ovidiu Liteanu 1;2;3;4;5.pe adresa Com. Boiu Mare Sat.Prizlop Manastirea Sfintul Andrei si Grigore Nr.166Jud.Maramures sa nu uitati ca eu am stat la Casa de Copii va multumesc (Postat pe 10.08.2007)
Comentariu de raul
Evaluare
ma emanuel dute si dormi un pic si dupa aia mai vb rau de altu (Postat pe 27.07.2007)
Comentariu de cosmin - detroit
Evaluare
adi - ma bucur ca te-am intilnit. si in acelas time ma bucur ca ti-am gasit albumul pe net. o voce minunata. slujeste incontinuare! (Postat pe 08.07.2007)
Comentariu de EMANUEL
Evaluare
IMI PARE RAU DAR NU POTI TRECE NICI UN EXAMEN CU ASTFEL DE TEXTE SI MUZICA. CAT TIMP TE INTERESEAZA ARGINTII NU AI SA AJUNGI CU SFINTII. CAT DESPRE MUZICA AI MULTE DE INVATAT. NICI INTERPRETARE NICI INVOLUCRARE NIMIC DE MANCARERAMANE LUMEA FLAMANDA SI IN PLUS CU-N GUST AMAR. (Postat pe 07.07.2007)
Comentariu de anna
Evaluare
intradevar o muzica adevarata,be Bless (Postat pe 07.06.2007)
Comentariu de lasco
Evaluare
cum zicea si vecina de la 10 ii super melodia 5 .tzineo tot asa (Postat pe 19.04.2007)
Comentariu de emima purtan
Evaluare
imi place mult cd tau domnu sa te binecuvinteze (Postat pe 26.03.2007)

De la 11 la 20 din totalul de 37

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.