Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Modeland o inima de copil

Tedd si Margy Tripp

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 24 puncte.
24,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 24 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Incepand de la interactiunea cu colegii, pana la educatia si corectarea pe care o primesc acasa, copiii isi interpreteaza propriile experiente prin prisma dorintei de a raspunde celor mai importante intrebari cu care se confrunta: Cine sunt eu? De ce sunt in lumea asta? Astfel, trebuie sa le oferim copiilor nostri un cadru biblic consistent si convingator, pentru a-i ajuta sa inteleaga lumea pe care a creat-o Dumnezeu si care este menirea lor in aceasta lume.

"Modeland o inima de copil" este o unealta esentiala care completeaza "Pastorind o inima de copil". Instruirea pe care le-o acorzi nu are in vedere doar informarea mintii lor, ci are ca scop fundamental convingerea pe care trebuie sa si-o insuseasca privitor la intelepciunea si roadele pe care le pot culege umbland pe caile lui Dumnezeu. Intipareste adevarul in inima copilului tau, nu pentru a-l controla sau manipula, ci pentru a-l calauzi spre cea mai mare bucurie si fericire pe care o poate experimenta: desfatarea in Dumnezeu si in binecuvantarile care sunt pe caile Lui.

"Biblica. Practica. Pastorala. Acest volum deosebit de profund, care abordeaza formarea copiilor evlaviosi, este tot ce ne-am putea dori de la autorul care ne-a pus in maini «Pastorind o inima de copil». Valoarea incontestabila a acestei lucrari consta din faptul ca se focalizeaza pe atat de importanta, dar deseori neglijata esenta a cresterii copiilor pe baze biblice: Evanghelia harului. Sunt bucuros sa recomand acest volum."

-- John MacArthur, pastor invatator la Grace Community Church

"Daca si tu esti (asa cum sunt si eu) unul dintre sutele de mii care au gasit «Pastorind o inima de copil» de mare ajutor si foarte profunda, atunci cu siguranta te vei bucura de «Modeland o inima de copil». Sotii Tripp au darul de a prezenta adevarurile biblice referitoare la cresterea copiilor in moduri deosebit de practice, punandu-L mereu pe Dumnezeu in centru, bazate intru totul pe Evanghelie si cu multa compasiune. Daca ai nevoie de ajutor si de o nadejde puternica in procesul de crestere a copiilor tai - si care parinte nu are - citeste aceasta carte."

-- Donald S. Whitney, autor al "Disciplines for the Christian Life", profesor de discipline spirituale la The Southern Baptist Theological Seminary

"Sotii Tripp au mai scris o carte care poate da o noua forma stilului nostru de crestere a copiilor si care va avea un impact direct in viata nepotilor nostri. «Modeland o inima de copil» ii va ajuta pe parinti sa evite manipularile managementului comportamental si amenintarile care au marcat cresterea copiilor nostri si care sunt intalnite deseori si in biserica zilelor noastre. Recomand aceasta lucrare din toata inima."

-- Elyse Fitzpatrick, autoare a "Because He Loves Me: How Christ Transforms Our Daily Lives"

"Ca parinti a sase copii neastamparati, am gasit sfaturile de crestere a copiilor ale lui Tedd si Margy Tripp pur si simplu ca fiind cele mai bune. In oceanul de materiale de crestere a copiilor de pe piata din zilele noastre, «Modeland o inima de copil» este o stanca solida pe care putem sta. Daca reluam procesul de acolo unde «Pastorind o inima de copil l-a lasat», aceasta carte noua se dovedeste a fi limpede, biblica si foarte practica. Daca ai copii, trebuie sa-i cunosti pe Tedd si Margy Tripp."

-- Kirk si Chelsea Cameron, actori si vorbitori

Cuprins

Prefata

I. Chemarea la educatia modelatoare
1. Viata este o sala de clasa
2. Cinci obiective ale invatarii modelatoare
3. Chemarea la educarea modelatoare

II. Introducere la educatia modelatoare
4. Trei principii pentru comunicarea educatiei modelatoare
5. Mergand la miezul comportamentului
6. Principiul scriptural al semanatului si al culesului
7. Autoritatea este planul lui Dumnezeu
8. Oferindu-i copilului o viziune a gloriei lui Dumnezeu
9. Intelepciune si nebunie
10. Deplini in Cristos
11. Importanta bisericii

III. Aplicatii ale educatiei modelatoare
12. Drumul de la comportament la inima
13. Disciplina corectiva - Aplicarea principiului scriptural al semanatului si culesului
14. Comunicarea
15. Importanta Evangheliei

Note
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23263
Autor Tedd si Margy Tripp
Editura Nu
Nr. pagini 164
Dimensiuni 16 x 23 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum N/A
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.