Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Mesajul Vechiului Testament

Mark Dever

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 115 puncte.
115,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 115 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

VECHIUL TESTAMENT ne prezinta istorisirea promisiunilor pe care Dumnezeu le-a facut poporului Sau. Dincolo de suprafata lui oarecum obscura se ascunde magnificul adevar despre dragostea si puterea lui Dumnezeu. Pe toate paginile lui cititorul poate gasi promisiuni dupa promisiuni pe care i le face Dumnezeu si care sunt toate implinite in Noul Testament - in intruparea lui Isus Cristos.

Autorul Mark Dever ii introduce pe cititori in intregul glorios al Vechiului Testament pentru ca ei sa poata intelege tabloul complet al maretiei lui Dumnezeu si taina promisiunilor Sale.

"Pentru multi crestini Vechiul Testament este confuz si descurajator. Cartile sale sunt lungi si ne prezinta o cultura profund diferita de cultura noastra. Predicile lui Mark Dever nu ne scutesc de lecturarea Vechiului Testament, dar ne ofera un ajutor minunat in intelegerea lui. Dever explica temele majore ale fiecarei carti cu o claritate demna de cele mai alese aprecieri, iar cartea lui straluceste prin modul in care transmite mesajul Vechiului Testament pentru zilele in care traim noi. Iata un rezumat al Vechiului Testament usor de inteles si edificator din punct de vedere spiritual."

- THOMAS R. SCHREINER
Profesor de Noul Testament, Associate Dean of Scripture and Interpretation, The Southern Baptist Theological Seminary

"Avem in fata un proiect maret, poate unii ar zice nebunesc, dar Mark Dever a inregistrat un succes stralucitor. Cartea nu este un simplu manual de studiu; este o culegere de predici pline de putere. Nu suntem introdusi in graba in mesajul fiecarei carti a Bibliei, ci, mai presus de toate, ne simtim confruntati de Dumnezeul nostru maret si suntem chemati sa ascultam de Cuvantul Sau viu.

- VAUGHAN ROBERTS
Rector, St Ebbes Church, Oxford, England, autor al cartii Gods Big Picture

"In aceste predici distinctive, Mark Dever reuseste sa reuneasca in jurul dezbaterilor de baza ale oricarei carti biblice trei preocupari pe care ar trebui sa le aiba fiecare predicator devotat al Cuvantului lui Dumnezeu: continut teologic, iscusinta exegetica si aplicatie pastorala. Suntem invitati la o plimbare prin Biblie pe care merita s-o facem!"

-TIMOTHY GEORGE
Decan, Beeson Divinity School, editor-sef Christianity Today

"Mark Dever a facut un mare serviciu comunitatii crestine prin publicarea acestor predici. Materialul are competente academice, dar este prezentat intr-o maniera extrem de accesibila si cu aplicatii relevante. Cu un accent pus asupra cristologiei si asupra aplicarii la viata crestina a Vechiului Testament, aceasta carte ii ajuta pe cititori sa patrunda in esenta teologiei pe care o are fiecare mesaj al cartilor biblice."

- DAVID PETERSON
Rector, Oak Hill College

"Mark Dever a scris o carte necesara si a scris-o extrem de bine. Cu o inima de pastor, o minte de erudit si cu legatura de dragoste a unui prieten, Dever il introduce pe cititor in mod clar si creativ in mesajul unei carti care a schimbat lumea, dar fata de care cultura contemporana ramane in mare masura distanta. Aceasta carte este plina de caldura, stimulativa, directa si profunda. Ea va fi o resursa de mare valoare pentru individ, grupuri de studiu, biserici, necredinciosi si credinciosi deopotriva. Dever il conduce pe cititor intr-o calatorie memorabila prin cartea cea mai captivanta si remarcabila care a fost scrisa vreodata."

-JOHN SHOUSE
Profesor de teologie crestina, Golden Gate Baptist Theological Seminary

"De mult mi-am dorit o carte care sa dezgroape bogatiile Vechiului Testament - care sa-l asiste atat pe pastorul din amvon, cat si pe credinciosi in lecturarile lor meditative. Iata acea carte."

-C. J. MAHANEY
Sovereign Grace Ministries

MARK DEVER este pastor principal al bisericii Capitol Hill Baptist Church din Washington, D.C., si director executiv al organizatiei 9Marks. Dr. Dever a scris si a contribuit la scrierea mai multor carti despre sanatatea spirituala a bisericii si despre conducerea bisericii, printre care cartile publicate de editura Crossway, Nine Marks of a Healthy Church, The Deliberate Church si volumul insotitor al celui de fata Mesajul Noului Testament.

Cuprins

Cuvant inainte
Introducere

Marea istorie
Celalalt mileniu
Intelepciunea antica
Mari sperante
Intrebari eterne
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23050
Autor Mark Dever
Editura N/A
Nr. pagini 824
Dimensiuni 17,7 x 24,5 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.