Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Mesajul Noului Testament. Promisiuni implinite

Mark Dever

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 75 puncte.
75,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 75 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

NOUL TESTAMENT ne ofera relatarea modului in care au fost implinite promisiunile facute de Dumnezeu in Vechiul Testament - si ceea ce inseamna acest lucru pentru noi. Natiunea lui Israel avea multe sperante: speranta ca li se va da un eliberator, speranta unei partasii restaurate cu Dumnezeu si speranta ca in lume se va face dreptate. Noul Testament ne arata cum au fost tinute aceste promisiuni si cum sunt ele implinite in viata noastra, a acelora care suntem crestini.

Mark Dever studiaza contextul istoric, organizarea si temele teologice ale fiecarei carti din Noul Testament in lumina promisiunilor facute de Dumnezeu in Vechiul Testament. Mesajul lui este mesajul Noului Testament, adica mesajul unei sperante implinite.

"Iata un set de predici pline de vigoare, savoare, antrenante, concentrate asupra vietii si centrate in Dumnezeu, care survoleaza in mod excelent intreg Noul Testament: cu adevarat o resursa din care te poti inspira si de pe urma careia castigi multe foloase. Dr. Dever este un puritan imbracat in straiele secolului al XXI-lea, ceea ce se si vede."

- J. I. PACKER, profesor de teologie, Regent College

"Mark Dever stie ca crestinii nu pot fi puternic influentati de Biblia pe care nu o cunosc. Asa ca aici avem antidotul: un survol biblic care ne reveleaza contururile si frumusetile peisajului Noului Testament pentru ca acesta sa devina un relief geografic familiar sufletului nostru. Cartea aceasta va binecuvanta multe vieti."

- R. KENT HUGHES, pastor, College Church, Wheaton, Illinois

"O panorama pastorala a intregului Nou Testament, izvorata din inima unui predicator care doreste ca poporul lui sa cunoasca si sa traiasca adevarul. Aceste expuneri sunt bogate din punct de vedere teologic, veridice din punct de vedere biblic si incarcate cu superbe introduceri, ilustrari si aplicatii."

- J. LIGON DUNCAN III, pastor principal, First Presbyterian Church, Jackson, Mississippi

"Fie ca esti un crestin care-si doreste sa inteleaga mai bine Biblia, fie ca esti un pastor care cauta sa predice 'tot sfatul lui Dumnezeu', aceasta unica si inestimabila resursa iti pune la dispozitie o comoara de cunoastere care te va sluji multi ani."

- C. J. MAHANEY. Sovereign Grace Ministries, autor al cartii The Cross Centered Life

"Aceasta remarcabila serie de studii rezumative asupra cartilor Noului Testament ii va ajuta pe toti crestinii sa patrunda adanc in Cuvantul lui Dumnezeu, iar invatatorilor le va oferi cunostintele necesare pentru a-i educa pe altii. Ele ne dezvolta gandirea, ne incalzesc inima si ne starnesc vointa."

- VAUGHAN ROBERTS, rector, St Ebbe’s Church, Oxford, England, autor al cartii God’s Big Picture

"Mesaje profetice transmise din inima capitalei natiunii, aceste introduceri in cele mai marete adevaruri ale fiecarei carti a Noului Testament sunt specifice lui Mark Dever. Cercetarea lui Dever este turnata in aceasta carte sub forma de adevaruri care vor transforma persoana, biserica sau natiunea."

- PAIGE PATTERSON, presedinte, Southwestern Baptist Theological Seminary

"Sa fi devenit expunerea biblica o arta pierduta? Nu si daca detii aceasta carte! Cartea este un giuvaier care ar trebui sa existe in biblioteca fiecarui crestin."

- R. ALBERT MOHLER, JR., presedinte, Southern Baptist Theological Seminary

MARK DEVER este pastor principal al bisericii Capitol Hill Baptist Church din Washington, D.C., si director executiv al organizatiei 9Marks. Dr. Dever a scris si a contribuit la scrierea mai multor carti despre sanatatea spirituala a bisericii si despre conducerea bisericii, printre care cartile publicate de editura Crossway, Nine Marks of a Healthy Church si The Deliberate Church.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22602
Autor Mark Dever
Editura N/A
Nr. pagini 515
Dimensiuni 18 x 24 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.