Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Meditatii zilnice

Wim Malgo

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 19 puncte.
19,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 19 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

PREFATA

Wim Malgo, sotul meu, alaturi de care am avut o casnicie fericita timp de 43 de ani, a fost - pot sa o spun cu certitudine - un slujitor devotat al lui Dumnezeu. Din al 27-lea sau an de viata, mai exact din prima zi dupa cununia noastra, pana in ultima zi a vietii sale, s-a dedicat cu totul in slujba marelui sau Stapan. Aceasta slujire a cunoscut, daca vreti, trei etape distincte:
Mai intai, Wim a fost un evanghelist convins, avand o singura pasiune: sa castige suflete pentru Mielul divin. In anii '50 Dumnezeu i-a incredintat o prima lucrare: emisiunea radio din anul 1955, din care a derivat mai apoi Misiunea "Strigatul de la Miezul Noptii". Pe urma, Domnul i-a pus o a doua lucrare pe inima, si anume aceea de a raspandi mesajul Evangheliei pacii si de a-i indemna pe toti copiii Domnului sa traiasca o viata de credinta asa cum El Insusi o cere: "Fiti sfinti, caci Eu sunt sfant" (1 Petru 1, 16). Intrebarea "De ce atatia crestini nu-si sfintesc umblarea cu Domnul in viata de zi cu zi?" l-a preocupat intens. Bazata pe vestirea mantuirii s-a cristalizat incet a treia etapa a slujirii sale, si anume vestirea momentului glorios al revenirii lui Isus si talmacirea profetiei biblice. El a fost unul dintre cei ce au strigat: "Domnul vine! Pregatiti-va!"
"Urmariti pacea cu toti si sfintirea, fara care nimeni nu va vedea pe Domnul" (Evrei 12, 14).
Wim Malgo a lasat in urma sa o mostenire literar-crestina valoroasa, bogatie din care a fost alcatuita aceasta carte devotionala. Vreau sa subliniez ca ea nu trebuie sa inlocuiasca Biblia, ci mai degraba trebuie sa trezeasca in cititor dragostea fierbinte pentru Cuvantul lui Dumnezeu si dorinta tot mai aprinsa de a citi si de a studia singur Sfanta Scriptura.
Meditatiile zilnice, intentional nu foarte lungi, au fost redactate in urma multor rugaciuni. De asemenea, in spatele acestei lucrari se ascunde o munca uriasa. Le multumesc din inima tuturor celor care au ajutat in vreun fel sau altul la aparitia acestei carti.

-- Annie Malgo
Pfaffikon, Decembrie 1994
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21797
Autor Wim Malgo
Editura Nu
Nr. pagini 366
Dimensiuni 12,5 x 17,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum N/A
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.