Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Margaritare homiletice

Ionel Tutac

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 23 puncte.
23,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 23 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

In lumea antica margaritarele (perlele) au fost cele mai valoroase si iubite dintre comori. Ele se gaseau foarte rar, iar un negustor care dorea sa gaseasca o perla pretioasa trebuia sa cutreiere pietele lumii.

Cercetatorii spun ca margaritarele se formeaza prin procesul suferintei. Atunci cand un bob de nisip patrunde in chilia unei scoici, aceasta emana o substanta care izoleaza bobul de nisip. Cu cat bobul de nisip are coltuiri mai ascutite si provoaca dureri mai mari, cu atat perla devine mai pretioasa.

Margaritarele nu sunt doar simbolul valorii, ci si emblema frumusetii absolute. Ele au o forma rotunda, sunt de culoare alba si emana raze de o frumusete unica.

Probabil ca ceea ce reprezinta margaritarele pentru sistemul de valori materiale, acelasi lucru reprezinta si ilustratiile pentru arta predicarii.

Fiecare predicator, care doreste sa-i ajute pe oameni sa gaseasca imparatia cerurilor (care este comparata de Domnul Isus cu un margaritar de mare pret -- Matei 13:45-46), va folosi in predicile sale ilustratiile.

Personal, folosesc des ilustratii in predicile mele si constat ca atunci cand acestea sunt bine alese si inteligent spuse ele ii pot ajuta pe ascultatori sa inteleaga mai bine mesajul transmis.

Unele ilustratii pot fi folosite pentru captarea atentiei, altele pentru explicarea unui adevar, sau, de ce nu, pentru realizarea unei atmosfere destinse in Casa Domnului.

Cele 777 de ilustratii, aranjate tematic, ii vor scuti pe cei care predica Evanghelia sa cutreiere bibliotecile in cautarea unor ilustratii noi.

Sper ca prin editarea acestei carti imi voi ajuta colegii de lucrare in slujba mareata a predicarii Evangheliei, iar mesajul lor va fi mai clar, mai interesant si va atinge mai usor sufletele oamenilor.

Ionel Tutac
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20639
Autor Ionel Tutac
Editura N/A
Nr. pagini 350
Dimensiuni 14,5 x 20 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.