Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Mania iti distruge copiii

Ross Campbell

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 14 puncte.
14,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 14 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Subiectul cartii:
A-l ajuta pe copil sa invete cum sa isi exprime corect mania, in forme nedistructive pentru el si pentru cei din jur, pentru a putea deveni un adult matur si responsabil.

Fragment din scrisoarea introductiva a autorului

Dragi parinti,

Stiu ca va intereseaza foarte mult viitorul copiilor dumneavoastra. Si pe mine ma preocupa la fel de mult. Stiu si ca va intrebati de ce tot mai multe familii si-au pierdut optimismul. Aceasta carte isi propune sa schiteze un posibil raspuns la aceste nelinisti.
Sursa celor mai multe probleme ale societatii noastre o constituie raportarea incorecta la problema maniei. De ce? Pentru ca cele mai adecvate modalitati de a-ti exprima mania trebuie invatate, nu sunt reactii spontane, iar arta de a controla mania trebuie deprinsa in familie. Din nefericire, lucrul acesta se intampla foarte rar in ziua de azi.
Mania este o emotie prea putin inteleasa – de ce o simtim, cum ne-o exprimam si cum putem schimba modul in care reactionam la frustrari. Daca noi, parintii, nu intelegem ce este mania si cum sa ne comportam in atare situatii, nu vom fi in stare sa-i invatam pe copiii nostri ce sa faca atunci cand resimt o emotie negativa. Si fiecare dintre noi o traim mereu.
In aceasta carte vom aduce in discutie cateva definitii importante ale maniei si, de asemenea, vom expune punctul nostru de vedere in aceasta problema. Ne vom ocupa si de diferitele stadii ale vietii copiilor nostri si de modul corect de manifestare a maniei, potrivit fiecarui stadiu.
Scopul nostru, al tuturor, este de a ajunge sa nu mai pacatuim in momentele de furie. Este o cerinta inalta, dar Dumnezeu ne va ajuta.

– Dr. Ross Campbell

Grupuri tinta:
> parinti;
> educatori (invatatori, profesori etc.);
> psihologi si psihiatri sau studenti la psihologie/medicina;
> invatatori de scoala dumnicala, pastori de tineret.

Caracteristici speciale
> autorul, psihiatru de profesie, a studiat "mania" si formele ei de mansifestare, adunand in aceasta carte, intr-o forma accesibila publicului larg, rezultatul muncii si al cercetarilor sale de o viata;
> imbinarea elementelor practice cu observatia psihologica a specialistului si cu principiile biblice ale unui crestin autentic;
> realism si pragmatism in abordarea problemelor;
> numeroase exemple reale de manifestare a maniei la copii diferiti si de varste diferite, impreuna cu discutarea posibilelor cauze si solutii;
> cartea este scrisa intr-o forma accesibila unui public foarte larg, oferind o lectura stimulativa si placuta, invitand la analiza si decizii, fara a fi obositoare;
> Dr. Ross Campbell este unul dintre cei mai apreciati autori din lumea evanghelica de carti despre cresterea copiilor – are mai multe titluri best-seller in Statele Unite ale Americii si a fost tradus in numeroase limbi, bucurandu-se si in alte tari de aprecierea unanima a cititorilor.

Dr. Ross Campbell – medic psihiatru crestin, profesor universitar de pediatrie si psihiatrie la Universitatea din Tennessee si directorul Centrului Sud-estic de Consiliere din Chattanooga, Tennessee. Este cunoscut cititorilor din tara noastra in special datorita apreciatei sale carti "Adolescentul – copilul meu".

Cuprins

1. Copilul tau fata in fata cu mania
2. Societatea si mania
3. Viata de familie si mania
4. Copilul tau are nevoie de dragoste neconditionata
5. Ce este mania?
6. Comportamentul pasiv-agresiv
7. Cele mai imature manifestari ale maniei
8. Parinti, vindecati-va pe voi!
9. Educarea copilului
10. Reactii innascute fata de autoritate
11. Crestinii si mania
12. Copii cu probleme speciale
Un ultim cuvant pentru parinti
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21103
Autor Ross Campbell
Editura N/A
Nr. pagini 210
Dimensiuni 13,3 x 20 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (1)

Comentariu de sally_quitar
Evaluare
am primit acesta carte acum 5 ani am citit atunci ceva la inceput si nu mi sa parut ceva fff interesant dupa .. am asezato in dulap numai ca dupa 2 ani am avut o deceptie cu o prietena la care tineam mult starea ei emotonala ma depasit nu am putut sa o intelega dupa ce neam desparti am luat acesta carte si am citit cu cat ma afundam mai mult in ea am inceput sa o inteleg si pe prietena mea tot mai bine... dupa cativa ani 3 am avut din noouo experienta negativa cu un caz si mai dificil care ma depasit ...asa ca am deci sa o mai recitesc odata ma ajuta ff mult sa inteleg de ce uni oamani sunt asa cun sunt...recomand acesta carte (Postat pe 06.09.2010)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.