Bine ai venit!         

 
 
 

Maini inzestrate. Povestea vietii mele

Dr. Ben Carson

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

In bestseller-ul MAINI INZESTRATE, dr. Carson demonstreaza ca soarta noastra nu depinde de stele sau de statistici, ci de noi insine. Recunoaste ca a ajuns un neurochirurg bun datorita faptului ca a descoperit capacitatea innascuta pe care i-a dat-o Dumnezeu si s-a perfectionat, punandu-si la lucru Mainile inzestrate.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20390
Autor Dr. Ben Carson
Editura Nu
Nr. pagini 191
Dimensiuni 14 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (32)

Comentariu de Emanuel
Evaluare
Este o carte uimitoare ... merita sa o citeasca oricne ... eu desi nu am avut obiceiul bun de a citi ... aceasta am citio in 2 zile :)) mam mirat modul in care te captiveaza ...Merita citita ;) (Postat pe 21.02.2009)
Comentariu de ludmila
Evaluare
eu tot de la mare mi-am luat-o si de atunci am imprumutat-o la toti prietenii Nici nu mai stiu pe la cine o fi acum. O carte uimitoare. (Postat pe 23.01.2009)
Comentariu de Anna
Evaluare
Mi-au placut ambele carti, atat "Gandeste liber" cat si "Maini inzestrate". M-au impresionat: credinta, vointa, sinceritatea si puterea de munca a dr. Ben Carson. de asemenea influienta mamei sale in educatia copiilor sai. Cred ca ar fi indicate si copiilor care sunt la "inceput de drum" si care au nevoie de un exemplu pozitiv si marcant.Cititile si ve-ti ramane impresionati! (Postat pe 04.01.2009)
Comentariu de aurelconstantin@gmail.com
Evaluare
Mie îmi da de gândit faptul ca oameni ca Robert Schuller (new age)?i George Lucas (regizor Razboiul Stelelor) recomanda car?ile lui Ben Carson (Postat pe 24.10.2008)
Comentariu de corina
Evaluare
credeti-ma k nu-mi place sa citesc dar aceasta carte,...m-a captivat...am citit-o intr-un timp record!fiecare rand citit era o lacrima in plus! (Postat pe 16.10.2008)
Comentariu de Iulia
Evaluare
Am citit cartea si am trait emotii puternice.. Se simte inspiratia divina in ea.Mie una mi-a influentat nu numai viitoarea cariera de medic ci viata intreaga.E minunat ce poate face Dumnezeu atunci cand te pui la dispozitia Lui.Pentru toti cei care se simt lipsiti de orice sansa in viata si care nu cred in ADEVARATE MIRACOLE, va indemn sa cititi aceasta carte! este uimitoare lucrarea lui Dumnezeu prin mainile inzestrate ale doctorului Ben Carson (Postat pe 10.09.2008)
Comentariu de acelasi Cosmin de mai sus
Evaluare
id-ul meu este benescu_cosmin cititi "maini inzestrate" si "gandeste cutezator" nu o sa va para rau (Postat pe 15.07.2008)
Comentariu de Cosmin
Evaluare
Ador cartea asta am doar 14 ani am asta "Maini Inzestrate" e a3a oara cand o citesc si de 2 ori a2a carte pe care a scoso Ben Carson "Gandeste cutezator (Think Big)" Maini inzestrate ne este o carte numai despre ben carson si despre influenta mamei asupr unui copil (Ben Carson) Arata si cate reuseste un om cu ajutorul lui dumnezeu. Cumparati si cititi Gandeste Cutezator (Think Big)Este la fel de interesanta si e poveztita ma pe indelete viata lui (Postat pe 12.07.2008)
Comentariu de Cristina
Evaluare
Ma credeti sau nu am citit aceasta carte in 3 zile; atat de mult mi-a placut.Mi-am luat-o de la mare...si citind aceasta carte m-a facut sa vad viata altfel...Mentionez am 14 ani... (Postat pe 16.12.2007)
Comentariu de eliza
Evaluare
aceasta carte este pretioasa pt mine....m-a markt putin cand o citeam si acum o iau cu mine oriunde k sa le-o arat si prietenilor mei....este o carte care merita tot respectul!!!!!!!extrem de frumoasa.....si specific am doar 16 ani....ador aceasta carte (Postat pe 04.07.2007)

De la 21 la 30 din totalul de 32

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.