Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Lucruri care nu trebuie privite. Seria "Discuții deschise în familie"

Agnia Potoroacă

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 55 puncte.
55,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 55 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Lui Marcus îi place să fotografieze și să filmeze lucruri interesante din lumea minunată a lui Dumnezeu. Când va crește mare își dorește să devină fotograf profesionist. Însă, povestind cu tatăl său, el află că nu toate pozele sunt poze bune.

Din cauza păcatului, oamenii au început să facă și poze sau filmări rele, care sunt ca o otravă pentru suflet. Ce fel de poze sunt acestea? Și cum poate Marcus să nu cadă în această capcană periculoasă și să fie otrăvit? Cu multă răbdare și înțelepciune, tatăl lui Marcus adresează acest subiect sensibil și îl învață pe Marcus cum să reacționeze atunci când se va găsi în fața acestui pericol.

DESPRE AUTOR: Agnia este o mămică preocupată de educația copiilor într-o lume plină de provocări și confuzie. Împreună cu soțul ei, Mădălin, locuiesc într-un sat lângă Sibiu și au patru copii pe care îi școlarizează acasă. Pasiunea și dorința lor cea mai mare este de a-L sluji pe Dumnezeu și Împărăția Lui prin implicarea în viața oamenilor din jur și ajutorarea celor ce se confruntă cu diverse probleme, prin consiliere biblică. Împreună au fondat Asociația Eliberat prin Adevăr, prin care adresează subiecte de interes actual din domeniul adicțiilor, educației la domiciliu, consilierii biblice, etc.

Despre  ilustrator: Emanuela Ntamack este pasionată de artă de când era mic copil. A studiat artele plastice la Liceul de Arta Ștefan Luchian, Botoșani, apoi a urmat specializarea design în cadrul Facultății de Arte George Enescu, Iași. A început să ilustreze, cu mult drag, cărți de copii odată ce a devenit mamă. Împreună cu soțul ei Alix, au doi copiii care îi sunt inspirație și încurajare în crearea ilustrațiilor. Emanuela este profund recunoscătoare lui Dumnezeu pentru darul artistic și deasemenea pentru frumusețea și diversitatea creației Sale, care este o sursa nesfârșită de inspirație.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 29730
Autor Agnia Potoroacă
Editura Gramma
Nr. pagini 40
Dimensiuni 21,6 x 30,3 cm
Anul publicarii 2023
Seria Discuții deschise în familie
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta rigida
Legare coasere
Limba Romana
ISBN 9786306513260

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.