Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Liderul poti fi tu

Dale Carnegie

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 24 puncte.
24,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 24 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Vremea cercetatorului inchis in laborator, a directorului ascuns in spatele unui birou impunator, a angajatului, indiferent de domeniu, care asteapta sa primeasca sarcini de sus a trecut. Dale Carnegie a fost un vizionar. El a cautat si a gasit solutia echilibrului intr-o lume nesigura pentru cei mai multi dintre noi, care se schimba cu repeziciune si in care ingrijorarea creste de la zi la zi. Este timpul sa comunicam. Este timpul sa asezam in centrul preocuparilor noastre relatiile cu oamenii. Sa ne afirmam si sa ne confirmam valoarea, prin initiativele noastre, prin faptele noastre. Daca sunteti in impas, dar vreti sa schimbati ceva in viata dumneavoastra, a familiei, a firmei in care lucrati, aplicati principiile lui Dale Carnegie. Nici o slujba nu mai este comoda sau sigura. Nici o relatie nu se intretine de la sine. Autorii acestei carti va provoaca sa deveniti dumneavoastra insiva un conducator, un lider. Vointa de a va conduce viata singur si constient de sine este solutia echilibrului, este cheia cu care puteti descuia increzator portile unui viitor neprevazut, dar incitant.

Dale Carnegie (pe numele lui real Dale Carnegey) s-a nascut la 24 noiembrie 1888 la o ferma din Missouri si s-a stins din viata la 1 noiembrie 1955, la Forest Hill, New York, in plina glorie. Este unul dintre deschizatorii de drum in domeniul "artei" de a vorbi in public si cel mai mare autor de literatura motivationala. Celebritatea i-a fost adusa de cartea Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent, a carei prima editie a fost publicata in 1936. (Cartea a aparut in traducere romaneasca la ed. Curtea Veche in 1998.) Dale Carnegie expune aici principiile dezvoltarii relatiilor interumane, pe care le dezvoltase de-a lungul timpului in cursurile sale tinute la Young Men Christian Association (Y.M.C.A.). Cartea a avut un succes extraordinar si isi mentine si astazi actualitatea, fiind aparuta in mai bine de 30 de milioane de exemplare in toata lumea. Alte doua lucrari ale sale care s-au situat in topul vanzarilor sunt Lasa grijile, incepe sa traiesii si Cum sa vorbim in public (ambele traduse la ed. Curtea Veche in 2000). Dale Carnegie si-a creat o companie, Dale Carnegie & Associates, Inc., care l-a ajutat si-si raspandeasca mesajul privitor la dezvoltarea relatiilor dintre oameni. Dupa moartea sa, aceasta companie si-a continuat activitatea, avand astazi unele dintre cele mai prestigioase stagii de formare in domeniul dezvoltarii personale si al trainingului. Mai mult de 3 000 de persoane din toata lumea se inscriu in fiecare saptamana la aceste cursuri, adaugandu-se celor mai bine de 3,5 milioane care le-au absolvit deja.
Dale Carnegie & Associates, Inc. editeaza in continuare atat cartile lui Dale Carnegie, cat si carti inspirate de gandirea si de munca sa.

Stuart R. Levine, presedinte executiv al Dale Carnegie & Associates, Inc., este membru al Comitetului Executiv si al Consiliului directorilor companiei. De asemenea, lucreaza pentru Excelsior Award Task Force al guvernatorului statului New York.

Michael A. Crom este vicepresedinte al Dale Carnegie Centers of Excellence, raspunzand de toate ramurile regionale ale companiei. Este membru al Comitetului executiv si al Consiliului directorilor companiei.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20413
Autor Dale Carnegie
Editura N/A
Nr. pagini 207
Dimensiuni 13 x 20 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.