Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Lecții pentru viață

Angela Tiprigan

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte.
35,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Povestioarele cu tâlc din culegerea "Lecții pentru viață" fac parte din colecția „De la lume adunate şi-napoi la lume date", un patrimoniu popular cu o valoare imposibil de tăgăduit și cu o înțelepciune care transcende generațiile, transmis de-a lungul vremurilor pe cale orală, scrisă sau prin intermediul imaginilor.
Chiar dacă cea mai mare parte a numelor autorilor s-au pierdut în negura vremii, concluziile pline de înțelepciune și aplicațiile practice care marchează fiecare întâmplare rămân prețioase și de un real folos în diversele împrejurări ale vieții.
De când mă ştiu, mi-a plăcut să adun tot ce am considerat că are miez, valoare, esență, principii de viață ascunse în povestiri cu tâlc, maxime și cugetări, experiențe inedite... Am umplut astfel multe caiete al căror conținut s-a metamorfozat într-o Ladă cu zestre, în care adesea scotocesc după acele lucruri pe care le-am filtrat și pe care le-am împuternicit cu propria-mi viață trăită prin har.
Întâmplările selectate în această carte te vor îmbogăți și te vor provoca totodată, pentru că ilustrează vieți trăite după principii biblice, în ascultare de Dumnezeu. Pregăteşte-te să plângi cu empatie, să te amuzi sănătos, să cazi pe gânduri şi să meditezi la ce și cum e (sau ar trebui să fie) viața ta. Și... dacă se spune că este mai de dorit să înveți din experiențele altora decât pe propria piele, iată că oportunitatea te întâlneşte aici!

Țiprigan Angela, autoarea cărților Lada cu zestre și Ștergarul slujirii, locuieşte în Timişoara şi împreună cu soțul Nelu, are 8 copii şi 15 nepoți. Este implicată de peste 40 de ani în slujirea altor femei.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28370
Autor Angela Tiprigan
Editura ABCR
Nr. pagini 310
Dimensiuni 15 x 20,5 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila, cu flapsuri
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786069388129

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.