Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Leac pentru suflete vatamate

David A. Seamands

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte.
10,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Dr. David A. Seamands a predicat si scris despre vindecarea sufletului cu mult inainte sa se fi definit un limbaj de specialitate in acest domeniu, inainte ca preocuparea pentru acest subiect sa fi devenit un curent popular. Fost misionar si pastor, actualmente este profesor universitar emerit de slujire pastorala si consiliere la Seminarul Teologic Asbury din Wilmore, Kentucky, SUA.
Subiectul cartii este drumul spre vindecarea ranilor sufletesti nerezolvate de trecerea timpului, devotamentul crestin sau practicarea disciplinelor spirituale, in speta vindecarea de minia ascunsa in inima, autosubestimare, perfectionism si depresie.
Din cauza temperamentului nostru de fiinte cazute, sau a neascultarii deliberate, sau pentru ca am fost victimele rautatii altora, multi dintre noi se lupta cu sentimente vatamate, paralizante, precum perfectionismul, depresia si autosubestimarea. De multe ori, chiar daca s-au scurs multi ani de la incidentele care au lasat in noi rani ori daca relatiile respective s-au rupt de mult timp, durerea continua sa ne insoteasca pe drumul vietii.
Leac pentru sufletele vatamate, publicata initial in 1981 si tiparita de atunci in peste 15 limbi, a ajutat sute de mii de cititori din intreaga lume sa se confrunte cinstit si cu sorti de izbinda cu durerile ascunse in suflet. Autorul discuta lucrurile onest, pe un ton realist, din perspectiva Scripturii. El reuseste sa lumineze drumul spre vindecare, ajutindu-ne chiar sa speram in transformarea noastra din suferinzi, in ajutoare tamaduite.
Se spune ca "timpul vindeca orice rana", dar adevarul este ca unele rani pot fi ingropate, ignorate sau chiar negate, dar nu neaparat vindecate. Si, in ciuda multor voci care sustin contrariul, nici chiar o viata crestina devotata sau practicarea sirguincioasa a disciplinelor spirituale nu aduce automat vindecarea tuturor ranilor sufletului. Dr. Seamands ne ajuta sa intelegem de ce unele suferinte nu se vindeca la fel de usor ca altele, chinurile pe care ni le provoaca vina si neiertarea, caracterul distructiv si diabolic de inselator al autosubestimarii, masca hidoasa si sclavia crunta a perfectionismului, fata adevarata si cea falsa a depresiei, precum si calea spre vindecare pentru fiecare din aceste boli ale sufletului.
Scrisa cu priceperea specialistului, caldura si grija cuceritoare a pastorului, cu umilinta si realismul omului constient ca este asemenea noua, tuturor, unul care se lupta cu ranile si stafiile trecutului, cartea aduce sufletului vatamat o speranta reala, un ajutor practic si o lectura mingiietoare.

Cui se adreseaza:
• orice om care are rani sufletesti nevindecate;
• pastori, consilieri, persoane implicate in slujirea crestina si ajutarea semenilor;
• membrii familiilor in care exista "suflete vatamate".

Caracteristici speciale
• tratare onesta, realista si totodata biblica a subiectului;
• accesibila publicului larg, avind o argumentare clara, fluenta si convingatoare, fara a se recurge la un limbaj de specialitate;
• multe exemple din viata reala, acoperind o paleta foarte larga de experiente umane, in care cititorului ii va fi foarte usor sa se recunoasca;
• prezentarea detaliata a problemelor discutate, a motivului pentru care solutiile facile nu dau rezultate si a pasilor concreti care pot aduce tamaduirea sufletului.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20099
Autor David A. Seamands
Editura N/A
Nr. pagini 191
Dimensiuni 10,5 x 17,5 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (6)

Comentariu de dor de tara
Evaluare
e o carte "deosebita" am citit-o de cateva ori si au citit-o si alte persoane (Postat pe 02.05.2013)
Comentariu de Mary_cika
Evaluare
de ce nu o pot copia?...() (Postat pe 08.10.2009)
Comentariu de Mary_cika
Evaluare
mi-oadug in informatiile mele...e sooper (Postat pe 08.10.2009)
Comentariu de Mary_cika
Evaluare
merge...:D (Postat pe 08.10.2009)
Comentariu de alexandra
Evaluare
pare interesanta..mi-ar placea sa o citesc (Postat pe 12.04.2008)
Comentariu de Cristinela Ghinescu
Evaluare
Aceasta ilustra si monumentala lucrare a exceptionalului David Seamands nu este doar o simpla carte de lecturat, ci un adevarat tratament pentru cei care au sufletele vatamate de diverse rani, nascute mai ales din timpul copilariei si adolescentei , rani pe care de cele mai multe ori nu le constientizam si de aici pleaca toata problema care, in timp...nu se vindeca (cum se spune) ci se acutizeaza. Cine este rau cu tine nu trebuie sa-l acuzi...acel om a fost candva ranit. Autorul cartii ne lumineaza in a ne intelege si tolera unii pe altii, cat si pe noi insine...Ranile sufletesti intotdeuna au fost mai dureroase si mai greu de tratat decat cele pur trupesti; necesita mai mult timp pentru vindecare completa. Numai si numai cu mila si iubirea Adevaratului nostru Doctor - Isus Hristos - putem depasi orice blocaj psihic, fizic, spiritual si sufletesc oricat de grav ar fi si sa aducem vindecare si lumina in viata noastra, armonie si pace...exact la ce am fost chemati dinaintea vremurilor."Leac pentru sufletele vatamate" nu ofera doar vindecarea totala a tuturor ranilor pe care le purtam fiecare dintre noi, constient sau nu...ci ofera si o deosebita sansa de a urca pe culmile unei intelepciuni menita a-ti schimba viata din intuneric in lumina. Rabdarea, credinta si rugaciunea este cheia vindecarii tale, indiferent cat de grava este boala sau rana ce o porti in trup, in suflet, sau in mintea ta. Pace si binecuvantare tuturor! (Postat pe 25.09.2007)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.