Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Jocul cu copiii nu-i o joaca. Vol. 14

Ovidiu Blaj

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 13 puncte.
13,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 13 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

INTRODUCERE

Dragi copii,

Unii dintre voi aveti in maini cel de-al saptelea volum de studiu anual al cartilor biblice. Altii sunteti doar de un an, doi, trei cuprinsi in proiectul nostru de studiere a Sfintelor Scripturi in opt ani. Credem din toata inima ca efortul vostru nu va ramane nerasplatit. Nu-i asa ca e o mare diferenta intre a citi Biblia din cand in cand, cate un capitol la doua-trei zile, si a citi cartile Bibliei in mod regulat temeinic, cu scopul de a intelege Cuvantul Iul Dumnezeu, de a retine detaliile textului, dar mai ales cu scopul de a va lasa schimbati de Cuvantul datator de viata?
Pentru unii, citirea Bibliei este o placere deosebita si o fac cu mare bucurie. In cazul altora (nu are rost sa ne "ascundem dupa degete"), citirea zilnica se face cu un oarecare efort. Dar merita efortul! Si, sa va spunem un secret: Chiar daca la inceput o faci cu oarecare greutate, daca te deprinzi sa citesti regulat Scriptura, incetul cu incetul iti va veni o foame tot mai mare dupa Cuvant. Si acesta este un lucru minunat!
Sa luam doar exemplul cartii Estera din volumul de fata. Multi dintre voi ati participat la lectiile de la grupe si cunoasteti cartea. Si credem ca invatatorii vostri au stiut cum sa va predea adevarurile cuprinse in capitolele acestei carti. Dar veti vedea ca, daca veti parcurge cartea (ca si celelalte carti din acest volum), dupa planificarea citirii cartilor, si daca veti patrunde in text, raspunzand la intrebarile privitoare la text si mai ales la intrebarile de interpretare si aplicatie, veti avea o intelegere mult mai detaliata si mai profunda a cartii. Si la fel stau lucrurile si cu celelalte carti de studiu. Nu am vrut sa punem o povara prea mare pe umerii vostri si sa stabilim ca toate cele opt carti din volum sunt "carti de studiu", astfel ca cinci dintre ele sunt doar de citit. Acest lucru nu inseamna ca sunt de mai mica importanta si nici ca nu trebuie sa le acordati atentia pe care o merita. Dar am incercat de-a lungul anilor sa fim cat mai echilibrati in ceea ce cerem de la voi. Si nu uitati, o cerem spre folosul vostru!

-- Autorul
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24717
Autor Ovidiu Blaj
Editura Nu
Nr. pagini 150
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

:)Comentariu de Aneta
Evaluare
O alta carte foarte buna pt pregatirea copiiilor pt concursurile biblice!!! Domnul sa va binecuvanteze, frate Ovidiu si sa va ajute in continuare la lansarea cat mai multor carti cu intrebari biblice!!! :) (Postat pe 21.08.2017)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.