Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Jocul cu copiii nu-i o joaca. Vol. 13

Ovidiu Blaj

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 13 puncte.
13,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 13 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Dragi copii,

In curand, cei dintre voi care ati participat la Olimpiada de cand erati in clasele a ll-a si a lll-a, iar acum, poate, va pregatiti pentru ultima editie a Olimpiadei Copiilor, urmand sa treceti la cea a Liceenilor, veti putea spune ca ati parcurs, prin citire si studiere, toate cartile Biblie. Totodata, cei care participati de cinci-sase ani, poate nu v-ati gandit niciodata, ati memorat aproape 200 de versetel (sa nu spuneti la nimeni, ramane micul nostru secret; ati raspuns, studiind cartile, la peste 5.000 de intrebari!)
Privim lucrul acesta ca pe o mare realizare, dar mai mult, ca fiind o mare binecuvantare din partea lui Dumnezeu, care ne-a facut parte de harul de a trai vremuri de libertate, in care ne putem intalni in tabere, putem tipari carti crestine, dupa dorinta inimii noastre.
Sa nu mai vorbim despre iesirile din afara tarii! Peste 50 de copii care studiati si va pregatiti dupa acest volum ati fost la castel, in Austria, unde v-ati bucurat de un timp deosebit, locuri frumoase, dar mai ales de partasia cu copiii si invatatorii vostri dragi.
Dar toate acestea sunt binecuvantari de care copiii din multe alte tari nu au parte si unii nici nu viseaza ca ar putea avea parte. Cam asa eram si noi, invatatorii vostri, cu vreo 25 de ani in umna. Dar iata ca avem un Dumnezeu al indurarilor, un Dumnezeu al minunilor, care ne-a adus in aceste vremuri.
Sa-L rasplatim cu credinciosia noastra in studierea Scripturilor, fara sa dam uitarii rugaciunea, partasia cu copiii Sai, memorarea Scripturii si... mai ales, punerea in practica a ceea ce citim si studiem.
Anul acesta va asteapta pentru studiere trei carti pline de actiune (1 si 2 Samuel si Ezra) si, pe langa ele, alte cinci carti, printre care se afla si cartea Proverbelor, pe care va indemnam sa o parcurgeti cu multa seriozitate si sa luati aminte la invataturile omului pe care Dumnezeu l-a inzestrat cu intelepciunea pe care nu a avut-o poate nimeni pe acest pamant.

Iar acum, spor in pregatire si cele mai alese binecuvantari.

Cu dragoste de Sus,
Autorul
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24155
Autor Ovidiu Blaj
Editura Nu
Nr. pagini 170
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

Mii de multumiri!Comentariu de Aneta
Evaluare
Inca o carte de mare valoare! Abia astept sa o primesc! :) (Postat pe 21.08.2017)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.