Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Puiu Chibici si Ramona Ibanescu

Puiu Chibici & Ramona Ibanescu

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Succesul albumului "Isus Tu esti Iubirea", solisti Puiu Chibici si Ramona Ibanescu, se datoreaza nu numai aranjamentului orchestral deosebit, ci si modului original de exprimare a sentimentului.Aparent simple, fara artificii de stil, cantarile lor conving, cutremura, starnesc lacrimi. Promovand genul popular, caracteristic credinciosilor din Moldova, cei doi au inteles ca mecanismele inimii credincioase se pun in miscare in functie de alte criterii decat cele estetice, ca inspiratia divina poate fi descoperita mai cu seama acolo unde exigentele artei inceteaza sa mai cenzureze cantarea.
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60073
Artist Puiu Chibici & Ramona Ibanescu
Anul publicarii Nu
Casa de discuri Nu
Suport CD
Nr. discuri 1

Comentarii

Comentarii (34)

Comentariu de ?
Evaluare
voi stit cum a aparut albumul asta si care a fost pretul succesului pt puiu si ramo daca ati sti nu cred ca v-ati mai aventura asa in declaratii (Postat pe 10.08.2007)
Comentariu de ion,resita
Evaluare
Puiu si Ramona,aveti o voce nemaipomenita si se simpte ca amandoi cantati din suflet. Sa va pazeasca D-zeu de lacomie ca sa nu ajungeti sa cantati pt.bani ci din placere. D-zeu sa va binecuvinteze si mai asteptam albume noi (Postat pe 01.06.2007)
Comentariu de john ,resita
Evaluare
am uitat sa-ti spun ca melodia mea preferata este CE MARE ESTI. tine-o tot asa si sa nu te lasi atrasa de lume pt. ca ai multi admiratori ca vor sa-ti asculta muzica ta care eu cred ca numai D-zeu te-a inzestrat cu o voce asa de minunata. Spun sa nu te lasi atrasa de lume pt. ca daca i-ai prins gustul te vei lasa sigur de viata crestina si apoi de muzica crestina.Iti doresc o inima de piatra ca nici vreun gand rau sa nu o poate sparge. (Postat pe 01.06.2007)
Comentariu de John,Resita
Evaluare
Sunteti preferatii mei. Dumnezeu sa va tina sanatosi,ca pe viitor sa puteti scoate impreuna alte albume care sa ne aline suferinta. Ramona ai o voce extraordinara. D-zeu sa te binecuvinteze (Postat pe 01.06.2007)
Comentariu de hilde
Evaluare
intradevar,canta minunat.atat puiu cat si ramona sunt preferatii mei (Postat pe 29.05.2007)
Comentariu de lucia homorozean
Evaluare
sunteti o binecuvantare in casa noastra si muzica cantata de voi o ascultam in masina in casa.Asteptam noi cantari (Postat pe 22.05.2007)
Comentariu de Maryana Ghinea
Evaluare
Sint din California Sua foarte frumos citi Ramina si Puiu excelet de frumos de ce nu veniti si in california la biserica peticostala betel daca vreti sa vizitati saitul este www.labethel.com si vedeti laif vasteptam si in California la pastorul Prunean Nelu foarte frumos cintati si toti ar cupara muzica este foarte frumoasa te alina la suflet citarile textul si cuvintele excelet de frumos citi cel mai frumos din lume sa sti Ramona esti o fata insotita cu o voce extrordinar de frumoasa citi cel mai bine din toti artisti sa sti esti prima fata cu asa voce extrordinar de taletata vino la coivetie si o sati placa si o sa citi si la toti o sa le placa de tine si faci vinzare buna si cu albumele tale si noi vrem sa cuparam toate albumele tale daca vrei sa vorbim scriemi la maryghinea@hotmail.com multa sanatate te pup Mary (Postat pe 08.05.2007)
Comentariu de andras
Evaluare
next (Postat pe 05.05.2007)
Comentariu de adina
Evaluare
E minunat acest acest album,imi place ffff.mult modul in care canta PUIU..........Be blessed (Postat pe 05.04.2007)
Comentariu de manuela
Evaluare
e super albumul...imi place ffffff mult cum knta ramona impreuna cu puiu chibici..God bess you!!! (Postat pe 03.04.2007)

De la 21 la 30 din totalul de 34

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.