Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Isus pentru ultima generatie

Adi Gliga Praise

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Isus pentru ultima generatie este un album de lauda si inchinare care cuprinde exclusiv compozitii romanesti. Desi in Romania se folosesc mai mult traduceri pentru acest gen, noi credem ca se pot naste, din Dumnezeu si chiar in natiunea noastra, cantece care pot contribui la o trezire spirituala si la un mod de viata care sa restaureze domnia lui Isus in aceasta tara!
Vezi mai mult

Lista piese

1. Vrednic de-nchinare

2. Nu pot exista

3. De cine sa ma tem?

4. Iti multumesc

5. Numele Tau

6. Goana dupa vant

7. M-asteapta

8. Peste munti

9. Aleg sa Te urmez

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60421
Artist Adi Gliga Praise
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (55)

Comentariu de gabi
Evaluare
muzica voastra atinge inimile oamenilor! continuati si nu priviti la oamnei (si la pararile lor) ci priviti la Isus!Domnul sa va binecuvanteze! (Postat pe 26.03.2007)
Comentariu de bOOm777
Evaluare
stelian...numele tau imi sugereaza prilej de pacatuire...schimba-l!Hai mai fiti seriosi nu poti sa schimbi tot numa pt ca nush cine s-o trezit rau de dimineatza:) sau pt ca nush cine are 20000 de fitze in cap... (Postat pe 24.03.2007)
Comentariu de stelian / mangalia.
Evaluare
muzica e buna .dar ce inseamna. prilej de pacatuire ptr.aproapele tau exclude...intelepciune.multa. (Postat pe 20.03.2007)
Comentariu de natalia
Evaluare
am 9 ani si te ascult de 4 ani,si iti urmaresc toate aparitiile,iar casetele le obtin foarte greu de la un verisor din baia mare,care te cunoaste.astept sa vi la oradea,am dus casetele tale la scoala si te asculta zilnic clasa a 2 de la lic, baptist emanuel,Continua tot asa. (Postat pe 28.02.2007)
Comentariu de little_
Evaluare
dragii mei....adi...stie...si...simte...si...am avut onoare sa cant cu el...si...nu conteaza paru lung...nu conteaza basca din cap...conteaza inima dragilor.... multumiri celor ce ne tzin partea;) (Postat pe 12.02.2007)
Comentariu de verde
Evaluare
mie personal mi/a placut f.mult acest album...cui nu/i place s nu asculte! daca nu il cunoasteti p adi nu inteleg d c va grabiti s aruncati cu piatra.muzica nu s discuta prin prisma baticului si a parului!!! d unde stiti c muzica lui nu a avut impact in vietile unor oameni? asa c...atentie la pietre!!! (Postat pe 10.02.2007)
Comentariu de -=Fantoma=-
Evaluare
ascunzi este ultimul cuvant :D :D ;)) (Postat pe 04.02.2007)
Comentariu de -=Fantoma=-
Evaluare
aiaiaiai ce-i cu voi mah acuma va legati si de Ady ??toti va credeti sfinti. Bah "un oarecare" nu te grabi sa acuzi pe alti ca dupa ce vei vedea rodu ai sa te ascuzi. (Postat pe 04.02.2007)
Comentariu de bOOm777
Evaluare
pfu iarashi:)) mey voi inafara de faptu ca voi suntetzi sfintzi shi restu nuh nuh shtitzi nik?inima conteaza fratzii mei shi voi nuh shtitzi ce ii in inima oamenilor nuh mai judecatzi pe altzii ca poate is mai pocaitzi ca voi...il cunosc p adi ii un om super Domnu sa-l binecuvanteze!shi shtiu multe persoane(in varsta) care il apreciaza mult pt versurile si piesele lui (chiar daca are paru lung(LOL))Domnu sa va binecuvanteze! (Postat pe 04.02.2007)
Comentariu de Lucian
Evaluare
Adi Gliga, o muzica placuta pt suflet si calitativa.... ceea ce nu pot spune despre toti interpretii din RO! Lucian Keszeg (Postat pe 23.01.2007)

De la 41 la 50 din totalul de 55

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.