Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Istoria bisericilor baptiste din Romania

Ioan Bunaciu

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 60 puncte.
60,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 60 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Istoria bisericilor baptiste din Romania este o colectie de micromonografii ale tuturor bisericilor baptiste din Romania la a carei redactare Ioan Bunaciu lucreaza de peste 20 de ani. In anul 1981, profesorul Ioan Bunaciu a reusit sa publice Istoria raspandirii credintei baptiste in Roa
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21034
Autor Ioan Bunaciu
Editura Nu
Nr. pagini 692
Dimensiuni 16,5 x 23 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (11)

Comentariu de marius
Evaluare
de ce-i faceti pe dogneceni tigani 30%sunt nemti 10% sunt sarbi (Postat pe 17.08.2010)
Comentariu de baptist
Evaluare
Oare ce drept are un tradator de frati sa le scrie istoria ,pe care unii au scris-o cu sange?Ioan Bunaciu,Poplaceanu beniamin si altii....rusine sa ne fie,nu suntem in stare sa ne curatim. (Postat pe 12.03.2010)
Comentariu de strajerul
Evaluare
Nimeni nu pune la discip;lina pe cei acre si-au vandut fartii? ne temem in acest fel de acesti delatori,vanzatori de frati?cand vom mai trai in lumina,daca ne lasam condusi de acesti oamnei ai intunereculu? unde le e locul lor,daca nu se pocaiesc\? au luat locul oamneilor lui Dumnezeu si acum rad de noi.. (Postat pe 11.03.2010)
Comentariu de Strajerul
Evaluare
Intr-adevar este ceasul intunerecului,daca acest om care a fost informatorul securitatii isi permite sa mai si scrie despre baptistii carora le-au facut numai rau;iar acestia citesc ce a scris acest om care nu s-a pocait nici azi,dar mai are si nerusinarea sa ne scrie istorie..istoria baptista s-a scris cu sange de crestin ,nu cu informatii impotriva fartilor lui Hristos.Ceas al intunerecului cum ne mai inghiti..coloana vertebrala...mai are careva? sau ne-a zdruncinta cel rau in asa hal ca suntem orbi? (Postat pe 11.03.2010)
Comentariu de Anonimul
Evaluare
Frate Bunaciu, asa stau lucrurile, nu faci afirmatii doar din unghiul tau de vedere..... cind emiti judecati de valoare care vrei sa aiba mai apoi acoperire generala, care sa devina oficiale, nu te hazardezi sa imparti tu lumea ( fara acoperire) in grupuri etnice dupa bunul tau plac. Nu este just si Dumnezeu pedepseste pripeala, necumpatarea, nu doreste copii ai sai necumpatati (Proverbe, Eclesiastul)Deci daca te vrei autor de carti, culege date reale din teren stai de vorba cu personajele de care te vei folosi in cartea ce o vei scrie, nu insira prostii, luindu-te dupa cele ce ai auzit undeva sau altundeva, aiurea. Eu nu stiu ca vreunul din BUNACIU, fie tatal fie fiul, sa fi trecut macar in viteza prin Dognecea, darmite sa culeaga informatii reale, interviuri, etc. de la cei indrituiti sa i le dea. Asa ca frate Bunaciu, esti pe linga cu informatiile (cel putin despre Dognecea)pe care le-ai insirat in cartea domniei tale. Asta ma face sa ma indoiesc de justetea intregii dumitale munci (daca asa se cheama insirarea celor auzite pe niste foi de hirtie prinse in ceea ce se numeste CARTE. Astept si raspunsul domniei tale frate Bunaciu cu privire la acest aspect (Postat pe 03.01.2010)
Comentariu de I.Tartarescu
Evaluare
Marele nostru poet Mihail Eminescu, a spus :"E usor a scrie versuri Cind nimic nu ai a spune. Insirind cuvinte goale Ce din COADA au sa sune."Sa fim seriosi domnilor si sa nu dam curs la asa ceva.Daca nu putem opri asemenea aparitii, emise de domnul Bunaciu,macar sa nu le aprobam.Cu tot respectu I.T. (Postat pe 29.10.2008)
Comentariu de d.d.g
Evaluare
Cred ca informatiile aduse referitor la unele biserici ,au fost scrise din auzite , ,,dupa ureche,,.Daca fratele Bunaciu s-ar fi deplasat in fiecare biserica despre care a scris , daca s-ar fi informat mai bine aceasta carte ar fi avut o mare valoare. De exemplu cele scrise despre biserica baptista din Dognecea, Caras-Severin sunt aberatii. Va invit frate Bunaciu sa veniti in aceasta biserica si ve-ti vedea ca nici macar un membru nu este de etnie rroma. Bunicul meu a fost diacon si dirijorul bisericii intre multi ani la rind. Faptul ca fratii sunt mai ciocolatii nu va da dreptul sa ii faceti etnici tigani.Va respect tot ceea ce a-ti facut pt. baptistii din tara noastra ,dar ceea ce a-ti scris nu este adevarat. (Postat pe 11.06.2008)
Comentariu de Doru I
Evaluare
Daca nu ati citit cartea poate ca ar fi bine sa o faceti pentru a fi indreptatit sa va exprimati opinia. In privinta limbii de lemn... mai bine nu spun nimic... (Postat pe 24.02.2008)
Comentariu de I.SILVE
Evaluare
Lucrarile scrise de Prof.Dr. Ioan Bunaciu au fost de un continut si formulare deosebita, de un o f.buna documentare. Toate lucraril Sale au contribuit la cunoasterea temeiurilor credintei crestin cu accent pe doctina BAPTISTA.Ca si contemporani a Dansului ce mai vrasnici pot aprecia corect valoarea lor. Numai cei care au trait si cunosc viata credinciosilor Baptisti au caderea sa faca aprecieri. Adevarata rasplata o va primi in CER.Domnul sa-i de inca putere (Postat pe 16.02.2008)
Comentariu de Doru I
Evaluare
O lucrare slaba, un amalgam imprecis si incoerent, o metoda simpla a domnului Bunaciu prin care sa mai faca niste bani din munca altora! Bravo! (Postat pe 27.01.2008)

De la 1 la 10 din totalul de 11

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.