Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Ioel - baiatul din Galilea

Annie Fellows Johnston

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 19 puncte.
19,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 19 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cu adevarat, un margaritar al Colectiei Carti Rare! Daca ati citit Titus — un camarad al crucii si v-a placut, vrem sa va facem cunostinta si cu Ioel. Povestea lui va va misca inimile si va veti aminti de ea peste ani.

* * *

Galilea este o zona cu un relief variat din nordul Israelului, tinutul copilariei si de inceput al slujirii mesianice a Domnului Isus. Locul copilariei intotdeauna trezeste amintiri si sentimente unice.
Citind aceasta carte veti descoperi framantarile sufletului unui copil, care din cauza unui accident nu mai putea sa se joace si nici sa ajunga preot cum si-a dorit. Ioel - baiatul din Galilea, intr-o noapte a scapat de ranile sufletesti si de infirmitatea lui. Pe paginile acestei carti fermecatoare veti descoperi secretul vindecarii. Povestea vietii lui va va misca inimile si va va ajuta sa aveti parte de aceleasi binecuvantari.

Dan Boingeanu
Master of Arts in teologie practica

* * *

In lumea noastra corupta, plina de o literatura care portretizeaza laudativ toate formele de stricaciune si de rau, aparitia unor carti care ne infatiseaza personaje nobile, tineri si tinere, barbati si femei de caracter, cu actiuni pline de noblete, ne vine ca o briza de aer proaspat, ca o zi insorita de primavara, plina de viata noua si de frumusete.
Tineretul de astazi si intreaga noastra societate are nevoie de modele diferite, are nevoie de o literatura care infatiseaza personaje pline de puritate morala, care inving raul prin bine, care stralucesc chiar si in saracie si in tragedie, care pretuiesc corectitudinea, adevarul si puritatea mai mult chiar decat viata.
Colectia Carti Rare ne aduce aceasta frumusete din epoci trecute si din medii sociale modelate de Biblie, adica de Cuvantul lui Dumnezeu.
Salutam cu entuziasm aceasta colectie si o recomandam cu cea mai mare caldura.

Prof. Dr. Iosif Ton
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20676
Autor Annie Fellows Johnston
Editura Nu
Nr. pagini 176
Dimensiuni 14,7 x 20,7 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (2)

o carte deosebitaComentariu de Tothazan
Evaluare
Ioel este un baiat orfan care provine dintr-o familie de leviti, si care a ramas schilodit in urma unei altercatii cu un galilean. Insa nu doar trupul lui a ramas schilodit, ci si inima. Insa lucrul acesta avea sa se schimbe.
Autoarea prezinta relatarile Scripturii legate de venirea si lucrarea Mantuitorului intr-un mod deosebit, prin ochii unui copil, dand evenimentelor din acea perioada o intelegere mai aparte, care face ca nu doar mintea si imaginatia copiilor sa priceapa acele evenimente mai bine, ci si ale adultilor. Este o care cu mult talc si multa profunzime, care in acelasi timp are un vocabular usor si accesibil copiilor si tinerilor. Merita citita cu siguranta. (Postat pe 14.01.2019)
Stimuleaza gandirea si imaginatia!Comentariu de Miana
Evaluare
Autoarea este f. bine documentata in legea si ritualurile evreiesti. Ea impleteste aceste cunostinte cu un fir epic captivant care ne aduce aminte de atatea situatii critice prin care trecem si noi si suntem nevoiti sa luam decizia corecta!
Aceasta carte largeste cunostintele copiilor si ii inspira spre comportamente pozitive care sa ii lege mai mult de Dumnezeu! (Postat pe 29.07.2018)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.