Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Într-o zi. Partitură pentru corul bisericii SATB cu acompaniament de pian (Pachet de 10 buc.)

Jubilate

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte.
31,50 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Evenimentele din viața fiecărui om se succed cu o rapiditate incontrolabilă, aducându-ne surprize, câteodată plăcute, câteodată dureroase. Pentru aceia dintre noi însa, care au o speranță vie "aşteptând fericita lor nădejde"(Tit 2:13), Dumnezeu promite o zi, o zi în care tot răul, tot amarul, toată suferința, va fi uitată. În acea glorioasă zi, vom vedea fața lui Isus. Nascută dintr-o astfel de experiență de viață, cântarea Sabinei Cuculea "Într-o zi", aduce ascultătorului nu doar descrierea realității acestei vieți împovărătoare, ci îndemnul la a trăi încurajați şi întăriţi de bucuria pe care doar Dumnezeul nostru o poate da.

Aranjamentul gândit de Kenneth Tucker propune o exprimare expusă, acapela, care valorifică melodia plină de tânjire şi speranță într-un format coral.  Să ascultați piesa, puteți da click pe stânga paginii, "trailer video".

Prețul unei partituri este 3 lei și o vindem la colet de minim 10 bucăți. Puteți comanda orice număr aveți nevoie pentru cor, dar nu mai puțin de 10 bucăți. Vă amintim că xerocopierea acestor partituri este interzisă de lege.

În seria ”De laudă slavei Sale” publicăm câte o singură piesă, cu dorința de a întâmpina nevoia corului dumneavoastră de a cumpăra partiturile dorite la un preț accesibil. Astfel puteți alege piesele pe care le doriți și numărul de bucăți de care aveți nevoie în cor sau în ansamblu. Partiturile care fac parte din această serie sunt ușor de găurit pentru a fi puse în dosarul coriștilor.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26222
Autor Jubilate
Editura Jubilate
Nr. pagini Nu
Dimensiuni 21 x 30 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta flexibila
Legare capsare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.