Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Înflăcărat de Duhul: Isus îți reînnoiește chemarea și înviorează Biserica

Jim Cymbala

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte.
Browse
39,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Din când în când, urmașii lui Isus trebuie să își facă o introspecție și să se întrebe: Sunt principiile mele corecte? Lucrez eu după metoda lui Dumnezeu?

Bine-cunoscutul autor, Jim Cymbala, vine în ajutorul liderilor bisericești cu sfaturi care să-i îmboldească să devină genul de oameni pe care Dumnezeu îi poate folosi pentru a reaprinde trezirea spirituală în Biserica de azi. Concentrându-și mesajul pe pasajul biblic din Fapte 20 – discursul de rămas-bun al lui Pavel către liderii bisericii din Efes – Jim le oferă instrumentarul necesar care să ducă la o reînnoire personală ce va aprinde iarăși focul dragostei pentru Isus, dependența de lucrarea Duhului Sfânt și o tot mai mare dragoste de rugăciune.

De-a lungul cărții, pastorul Cymbala include povestiri din propria-i experiență în Biserica Brooklin Tabernacle, pe care o păstorește de foarte mulți ani. Îndemnurile sale sunt înrădăcinate în Scriptură, sunt practice, sunt izvorâte din credință, sunt elementare și vor fi atât o încurajare, cât și o sursă de inspirație, respectiv vor contribui la echiparea oricărui lider chemat de Dumnezeu în lucrare, indiferent în ce parte a lumii.
Cartea include și Întrebări pentru reflecție, care pot contribui la aprofundarea mesajului ei, fie că sunt folosite în timpul lecturii personale sau la întâlnirile de grup de studiu.

Pastorul Cymbala vorbește ca un mentor duhovnicesc înțelept, abordând direct durerea nerodniciei și a respingerii, transmițând principii esențiale pentru izbânda în lucrare și relatând despre credincioșia lui Dumnezeu din experiențele sale.

— dr. Charles Stanley, fondatorul lucrării In Touch Ministriesși pastorul emerit al Bisericii First Baptist Atlanta

Despre autori

JIM CYMBALA păstorește de peste cincizeci de ani Biserica Brooklin Tabernacle. Este autorul bine-cunoscut al mai multor titluri valoroase, dintre care amintim: Vânt proaspăt, foc proaspăt; Putere proaspătă; Credință proaspătă. Jim locuiește în New York, împreună cu soția lui, Carol, care dirijează corul Brooklin Tabernacle, distins cu premiul Grammy.

JOHN BLATTNER este autor cu experiență într-ale jurnalismului, televiziunii, publicării de carte creștină, conducerii pastorale și avocatură. Este autorul, coautorul sau antologistul a mai mult de douăzeci de titluri. Locuiește în Ann Arbor, Michigan.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 30155
Autor Jim Cymbala
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 220
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2023
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-732-249-1

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.