Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Incursiune in cartea Iov

Ian S. McNaughton

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

De ce li se întâmplă oamenilor buni lucruri rele? De ce eu? Poate suferința să aibă un scop bun? Acestea sunt întrebări reale cu care se confruntă mulți oameni în zilele noastre – și cu care s-a confruntat și Iov acum câteva mii de ani. Cartea Iov este biografia istorică a lui Iov, un om „fără prihană și curat la suflet”, justificat înaintea lui Dumnezeu prin credință. Urmărind călătoria lui spirituală prin situații de pierderi tragice și boală cumplită, cartea ne ajută să găsim răspunsuri la aceste întrebări și la altele de mare interes, arătându-ne totodată că boala și suferința nu sunt legate în mod inevitabil de păcatul personal.

 „Rev. McNaughton ne oferă o incursiune în cartea lui Iov care este deopotrivă accesibilă și plină de substanță ... Atenția ne e îndreptată în permanență spre Răscumpărătorul lui Iov, care este viu.”

-- Steve Ham, Director Senior, Answers in Genesis Worldwide

 „Am citit cu încântare acest studiu excelent asupra cărții lui Iov. În calitate de vorbitor pe teme ce țin de creație, am descoperit o valoare deosebită în prezentarea discursului ținut de Dumnezeu lui Iov despre creație.... Recomand din toată inima această carte.”

-- Paul Taylor, B.Sc., M.Ed., Director pentru Dezvoltarea Lucrării, Creation Today, Pensacola, FL, USA

Ian S. McNaughton a studiat teologia la Free Church of Scotland College, Edinburgh, și a obținut diploma de Master în Teologie, specializarea Teologie Istorică, la Westminster Theological Seminary, Pennsylvania, SUA. A slujit ca pastor în bisericile FIEC începând cu anul 1997. În prezent este pensionat și locuiește în Merseyside. Este căsătorit cu Violet și împreună au un fiu, pe Mark.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25965
Autor Ian S. McNaughton
Editura Faclia
Nr. pagini 162
Dimensiuni 14 x 20,5 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8247-88-5

Comentarii

Comentarii (1)

AprofundareComentariu de Carmen
Evaluare
Cartea este foarte clară, povestește și explică în mod clar cartea Iov din Biblie și oferă anumite răspunsuri pe care noi oamenii nu le găsim la un moment dat. Se explică în mod clar cum ar trebui sa te raportezi la suferință, daca trebuie sa o accepți sau nu și ce poți face sa ieși din ea. Consider faptul că poate fi citita atât de persoanele care trec prin suferință cât și de cele care au trecut prin ea. (Postat pe 22.01.2020)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.