Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Inchinare la tronul Satanei. Conteaza cu adevarat de credem si cum ne inchinam?

Stephen Bohr

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 21 puncte.
21,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 21 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Biserica ramasitei se afla in fata unei mari tragedii, intrucat pazitorii adevarului lui Dumnezeu pentru timpul sfarsitului au inceput sa renunte la invataturile care le-au adus o noua si puternica intelegere a Bibliei si profetiei.
Pastorul Stephen Bohr dezvaluie pericolele ce stau la panda in biserica pazitoare a Sabatului, pericole ce cauta sa divida si sa cucereasca poporul lui Dumnezeu, paralizandu-i capacitatea de a impartasi cu credinciosie lumii mesajul pentru timpul sfarsitului si conducandu-l la compromis si apostazie.
Aflati care sunt metodele folosite astazi de Satana pentru a-i atrage pe cei credinciosi din biserica lui Dumnezeu a timpului sfarsitului - metode deja populare in bisericile care compromit adevarul, propagand mesajul unei evanghelii indulgente ce nu poate transforma cu adevarat vietile pentru imparatia lui Dumnezeu. Aceasta "chemare la arme" plina de forta va va acoperi cu adevarul si armura lui Dumnezeu, asa incat sa puteti rezista fara a face compromisuri, chiar impotriva unei mari presiuni si opozitii din partea anturajului, si sa fiti o raza stralucitoare de lumina pentru ca multi altii sa ramana uniti sub stindardul Evangheliei vesnice depline.

Pastorul STEPHEN BOHR s-a nascut in Wisconsin, dar a crescut in Venezuela si Columbia, unde parintii sai au lucrat ca misionari mai mult de treizeci de ani. Sotia sa, Aurora, este din Columbia. Au doi copii adulti, Stephen si Jennifer.
Programul sau incarcat l-a purtat literalmente in jurul lumii, pentru a predica. De asemenea, este autorul cartilor "Hidden SabbathTruths", "Prophecys Dr. Jekyll and Mr. Hyde, Taken or Left?", "Futurisms Incredible Journey", scrise in limba engleza, si "Esperanza Para el Planeta Tierra" in spaniola. In cei 33 de ani de activitate in slujba bisericii a lucrat ca pastor de biserica locala, profesor universitar de teologie, director al departamentului de tineret al conferintei, secretar al asociatiei pastorale si evanghelist. De doua ori pe an, preda cursul "Fundamentele teologiei Adventistilor de Ziua a Saptea" la Centrul de evanghelizare "Amazing Facts" (AFCOE). Stephen Bohr vorbeste fluent spaniola si are o varietate de teme disponibile in ambele limbi, pe DVD, CD, MP3, precum si materiale de studiu tiparite. Seria revolutionara "Cracking the Genesis Code", in 52 de parti, este rezultatul a peste 14 ani de studii aprofundate. Multe din prezentarile sale pot fi urmarite prin satelit pe canalele 3ABN, Amazing Facts TV, 3ABN Proclaim, 3ABN Latino si FlopeTV. Relatia spirituala cu Dumnezeu va va fi intarita si intemeiata pe adevarurile biblice, iar ruga noastra este ca multe suflete sa ajunga in imparatia lui Dumnezeu ca rezultat direct al lucrarii "Secrets Unsealed", condusa de pastorul Stephen Bohr.

"In aceasta carte am ales sa nu dezbat in primul rand subiecte de periferie, ci sa merg la esenta, la baza teologica a problemelor noastre actuale. Cartea aceasta nu este corecta din punct de vedere politic. Unii vor zice: «Amin!». Altii vor striga: «Ardeti-l pe rug!».
Un lucru as vrea sa fie cat se poate de clar. Aceasta carte nu a fost scrisa cu intentia sa fie folosita ca sursa de aprovizionare cu munitii impotriva Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea, de catre cei care cred ca biserica organizata a apostaziat. Eu m-am nascut in aceasta biserica. Sunt a treia generatie de adventisti, iar tatal meu a fost pastor timp de patruzeci si unu de ani. Mi-am obtinut educatia elementara, de liceu, de facultate si cea universitara in scoli adventiste. Am servit biserica noastra iubita, in multe functii, peste treizeci si cinci de ani. Iubesc aceasta biserica si sunt gata sa o apar pana la ultima picatura de putere pe care mi-a dat-o Domnul."

-- Stephen Bohr

Cuprins

Cuvant inainte

1. Solia catre Filadelfia
2. Solia catre Filadelfia vazuta de Ellen White
3. Tendinte curente alarmante
4. Strigatul de la miezul noptii si marea strigare

Epilog Anexe: Anexa 1 - Revista Insight a publicat un articol despre motivele pentru care parasesc tinerii biserica. Iata raspunsul nostru ca reactie la acel articol.
Anexa 2 - Adunarea de tabara din Indiana
Anexa 3 - Viziuni care au urmat
Anexa 4 - Usa deschisa si inchisa
Anexa 5 - Ilustrarea miscarii advente
Anexa 6- O alta ilustrare
Anexa 7 - Solia celui de-al treilea inger
Anexa 8- O baza solida
Anexa 9 - Pacatele Babilonului
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24858
Autor Stephen Bohr
Editura Nu
Nr. pagini 222
Dimensiuni 13 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.